Reteaua Corect
Stelian Tanase

Soros-fobia salvează România

Stiti cumva cine este responsabil de esecurile PSD la guvernare de la Sevil Shhaideh si OUG 13 incoace !? Cine se face vinovat de intirzierile si bîlbîielile PSD ? Nu!? Nici noi nu stiam pina cind Liviu Dragnea ni l-a indicat cu siguranta lui proverbială pe miliardarul evreu ungur Georg Soros, care din USA complotează impotriva sa, a PSD, a guvernului, a Romaniei ! Dacă nu știati cine e omul negru, aflați acum!.Soros serveste lui Dragnea de perdea de fum.Ieri in loc sa se discute in massmedia despre averea lui Dragnea, despre Tel-Drum si drumurile sale repetate in Brazilia, s-a vorbit numai depre Soros! Buna diversiune. Apropo, un bilet avion dus/intors spre Brazilia la clasa economic ( nu la business class ) ? Costa 1500 euro. Aproape dublu decit salariul unui președinte de Consiliu Judetean.

Mihai Tudose ca un secund de nadejde(deocamdată) îi ține hangul. Intrebat ieri ce interese are Soros in România premierul de carton, pontos de felul lui, îi ia la misto pe jurnaliști si catadicseste să răspundă din inalțimea amețitoare a functiei sale – „Nu, nu are cum să aibă. Dumnezeule, nu are interese nicăieri… Evident că da! Cum să aibă interese aici? Este Crucea Roşie”. Chestionat in continuare despre tenebroasa afacere, zice superior – „Nu cred că e vorba de o persoană. Domnul Dragnea este preşedintele partidului. Evident că destabilizând preşedintele partidului, destabilizezi şi partid şi coaliţie de guvernare şi guvern şi evident ţara” Tare de tot, lume lume!

Liviu Dragnea, zice că Soros e ” un personaj malefic”. Are idee Liviu Dragnea ciți bani din averea lui a băgat Soros in România în educatie, cultură, invățămint!? Dar in pregatirea Romaniei pentru intrarea in UE!? Ciți romani au beneficiat de fundatia Soros în primii 25 de ani dupa revolutie!? Sute de milioane de dolari. Intreb – Ciți pesedisti de-a lungul timpului au păpat din programele Soros în România !? Cîte mii, mai exact!? Citi au călătorit pe banii lui Soros si au beneficiat de burse, mai ales in SUA ? Ciți dintre pesediști și neamurile lor au lucrat pe 

salarii bune in instituțiile SOROS din România!? Din 2007, acum zece ani,  (odata cu admiterea Romaniei in UE) instituțiile finantate de George Soros s-au retras. Au rămas unele cu titlul privat, fara nicio legătură cu Soros. Cam asta e pe scurt situația.

Liviu Dragnea, intrebat (se cunoaște simpatia presei pentru victime, cum se dă acum liderul PSD ) – Ce are George Soros cu el sau cu PSD?„ Asta este o întrebare la care aş vrea să am răspuns. Nu ştiu, dar ceva e, pentru că sunt prea multe lucruri care se leagă şi din prea multe părţi vin acest informaţii. Nu prea mai cred în coincidenţe!” Mă întreb ca prostul, oare desantul ANAF la sediul Rise Project cu citeva ore inaintea publicării unui raport DGIPI care face vorbire despre afacerile sale, este o coincidență !? Bref, dacă Dragnea nu crede in coincidențe, noi de ce ar trebui să credem!? In marea lui ințelepciune, el ne învață să nu credem in așa ceva. Și nici nu o facem. Logic, desantul ANAF (insitutie condusă de un fost subaltern al lui Dragnea in Telorman ) a fost trimis la Rise Project pentru că nu există coincidențe.  Oara cine este păpușarul din umbră în acest caz. Ghici!?

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.