Reteaua Corect

Sorina Matei, atac la Iohannis după anunțul privind candidatura

Jurnalista Sorina Matei comentează sâmbătă, pe Facebook, decizia președintelui de a candida pentru un nou mandat. Ea consideră că niciun președinte al României nu a fost atât de disperat încât să-și anunțe candidatura la jumătatea anului precedent prezidențialelor. Mai mult, Sorina Matei susține că Iohannis a luat condamnarea lui Liviu Dragnea și a speculat-o politic, subliniind că „așa ceva nu se face niciodată”, relatează Știripesurse.ro.

„Trebuie să fie destul de disperat Klaus dacă a ieșit cu mai bine de un an înainte cu anunțul candidaturii la Președinție. Niciun presedinte al României din ultimii ani nu a fost atât de disperat încât să-și anunțe candidatura la jumătatea anului precedent prezidențialelor. Asta se face in ultimul moment, din multe motive. Dar mișcarea arată că Iohannis are o echipă foarte slabă, neinspirată/ no surprise, ii e teamă de suspendare, și că nu prea mai are instrumente în lupta cu PSD/Dragnea.

Cam cât de luminat să fii ca să-ţi anunţi candidatura de condamnarea lui Dragnea? Fix asta nu trebuia să faci, pentru a întări şi sedimenta încrederea în independenţa şi imparţialitatea actului Justiţie. Dar nu, Klaus a luat condamnarea şi a speculat-o politic, ca şef de stat, preşedinte în exerciţiu, arătând că nu-i pasă de Justiţie, nu-i pasă decât de el, că aşa înţelege el actul de Justiţie, fiind vorba doar de viitorul său politic propriu şi personal. Niciun preşedinte al României din ultimii 29 de ani nu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie de vreo condamnare. Pentru că aşa ceva nu se face niciodată. Cât despre candidatură, nu mai are nimeni niciun dubiu că Iohannis adoră confortul pe bani publici. Dacă câștigă să zicem prin absurd peste 1 an și jumătate, va fi interesant de văzut cât îl va tine CCR cu mandatul nevalidat. Cum ar veni, e mult de citit, de numărat voturi pentru, împotriva, nule. Nu e de joacă cu un presedinte care calcă in picioare legea fundamentala, mintind sub jurământ în fata Curții Constitutionale, şi nu dă doi bani pe independenţa şi imparţialitatea actului de Justiţie în ţara sa.”, scrie Sorina Matei

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.