Reteaua Corect

Se confirmă raidul Armatei americane la Frankfurt împotriva fermei de servere CIA

Scris de newsreporter in 02 decembrie 2020 la 10:13, in Politics. 746 vizualizari Intra in discutie Taguriarmata americana, raid shortlinkhttp://crct.ro/nx1U

Primul care a vorbit despre raidul american de la Frankfurt a fost un membru al Camerei din Congresul american, reprezentant al Texasului, avocat, fost judecător, pe nume Louie Gohmert. De atunci, informația a mai fost confirmată și de Sidney Powell și Lin Wood – ambii avocați care sprijină eforturile de a dovedi frauda electorală, dar și de General-locotenentul Michael Flynn și de General-locotenentul Thomas McInerney, scrie Justițiarul.

Lovitura de stat din SUA continuă să aducă la suprafață detalii inedite ale unei operațiuni bulversante. În timp ce populației din Germania i s-a spus că există un exercițiu militar american în curs, care implică elicoptere militare, în fapt, se derula o acțiune reală a Armatei SUA, fidelă președintelui Trump, contra CIA, care și-a mobilizat operatorii din Afganistan pentru a apăra ferma de servere Scytl de la Frankfurt. Potrivit surselor, cinci militari americani au fost uciși în timpul operațiunii, de partea celor care orchestrează lovitura de stat, un singur operator CIA și-ar fi pierdut viața. Serverele au intrat în custodia Armatei și, potrivit gen. McInerney ar conține date care ar confirma amestecul unor operatori din China, Iran și Rusia în tentativa de lovitură de stat împotriva președintelui Trump.

Trupele americane din Germania au fost ajutate, din cîte se spune, de o unitate de operațiuni speciale, posibil Delta Force.

Operatori Delata Force / Foto: creativedestructionmedia.com

Mai punem aici și informația că șefa CIA. Gina Haspel nu a mai fost primită la nici un briefing de informații cu echipa Trump. Președintele Donald Trump a anunțat apoi pe Twitter (pe 18 noiembrie) că l-a „revocat” pe Christopher Krebs, principalul oficial american al securității cibernetice (Homeland Security). Krebs, conducea Agenția de securitate cibernetică și securitate a infrastructurii din Departamentului pentru Securitate Internă, fiind responsabil cu protejarea alegerilor din SUA.

În prealabil, pe 9 noiembrie, Președintele Donald Trump a anunțat că Mark Esper a fost „revocat” din funcția de secretar al Apărării. Anunțul președintelui a venit la aproximativ cinci luni după ce Trump și Esper au avut și o dispută publică cu privire la modul de gestionare a tulburărilor civile din orașele americane.

Donald Trump a insinuat pe Twitter și că FBI și Departamentul de Justiție ar putea fi implicate în frauda electorală.

                                 UE, George Soros, Bill Gates, Paul Allen și alții…

Louie Gohmert a făcut declarații pentru noua televiziune-vedetă din Statele Unite, Newsmax, care a ajuns în topul preferințelor telespectatorilor americani odată cu decăderea bruscă a CNN și Fox, care s-au dovedit partizane pozițiilor democraților și ostile lui Donald Trump.

Gohmert a dezvăluit că persoane aflate în Germania declară că Scytl, compania spaniolă care a găzduit datele alegerilor americane în mod necorespunzător, a fost ținta unei razii efectuată de armata SUA, iar serverele Scytl au fost confiscate la Frankfurt.

Potrivit unei „scurgeri” publicat de WikileaksCIA are o bază de hacking la distanță tocmai în Frankfurt. WikiLeaks a raportat că grupul a dezvoltat troieni și alte programe malware în Biroul General al Consulatului American, cel mai mare consulat american din lume. Informația se coroborează cu faptul că furnizorul local de internet (ISP) de la Frankfurt a fost „derutat” de magnitudinea traficului în noaptea alegerilor. Traficul a ajuns la 10 Tbps, conform DE-CIX. 10 Terabiți pe secundă!

Scytl s-a înființat în 2001 și operează în 28 de state ale federației americane. Ca să nu spunem că printre clienți se află și Parlamentul European! Dar o întrebare adevărată ar fi cum anume, o firmă intrată în faliment în iunie 2020 ajunge să centralizeze datele alegerilor din SUA în luna noiembrie?

Din numeroasele scandaluri iscate de utilizarea produselor oferite de Scytl, am putea cita cazuri precum 2011, 2013 și 2014 – Norvegia, din 2018 din New South Wales, 2019 – Ecuador, 2019 – Elveția), iar în mai 2020, cu datorii de peste 75 de milioane de euro, această companie care a înghițit miliarde, a încercat să-și vîndă afacerea unui fond de investiții din SUA – Sandton Capital.

Avînd printre acționari chiar și Guvernul Spaniei, Scytl este o firmă cu sediul în Barcelona care oferă sisteme electronice de vot la nivel mondial, dintre care multe s-au dovedit vulnerabile la manipulare electronică. Scytl are (sau a avut) legături cu Partidul Democrat din SUA și cu George Soros. Compania Vulcan Capital, al co-fondatorului Microsoft, Paul Allen, a investit 40 de milioane de dolari în Scytl. Allen este tot un magnat „filantrop” ca și Soros, dar și ca și amicul său de la Microsoft, Bill Gates!

Că veni vorba, și Bill Gates ar deține acțiuni la Scytl, după cum declară presa americană apropiată lui Donald Trump (The Gateway Pundit).

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a scris pe Twitter: „Știați că o companie străină, DOMINION, număra voturile nosatre din Michigan, Arizona și Georgia și din alte state? Dar Scytl a fost doar o fațadă pentru SMARTMATIC, care chiar făcea calculele”.

Smartmatic, este o altă firmă Soros! Giuliani spune că Dominion are legături cu Smartmatic, care a servit ca principal furnizor de tehnologie pentru alegerile din Venezuela, inclusiv „alegerile” lui Hugo Chávez. Smartmatic este aceeași companie din spatele votului electronic din Brazilia, care a permis Partidului Muncitorilor să se perpetueze la putere până de curând. Alegerile braziliene din 2014, considerate în mare măsură furate, au fost realese pe Dilma Rousseff. Bolsonaro a susținut întotdeauna buletinele de vot pe hârtie.

Sidney Powell

Sidney Powell, avocat din echipa lui Donald Trump, a anunțat că Smartmatic și DominionVotingSystems sunt indisolubil legate! Omul numărul doi din organizația Soros, Malloch Brown, are legături cu finanțarea Dominion cu bani negri de către comuniștii din Venezuela, Cuba și China.

Peter Neffenger, președintele consiliului de administrație al Smartmatic, face parte din echipa de tranziție a democraților lui Joe Biden. Smartmatic a fost fondată de trei ingineri venezueleni și încorporată în Delaware. Smartmatic a achiziționat Voting Systems, fiind achiziționată în cele din urmă de Dominion. Filiala Dominion Voting Systems, adică Smartmatic SUA, îl are ca președinte al consiliului de administrație pe viceamiralul (r) Peter Neffenger.

Avocatul Lin Wood, despre frauda electronică:

„În primul rînd, în America, folosim aparate de vot Dominion, dar software-ul cu care Dominion a fost echipat era și pe alte aparate de vot, concepute pentru a schimba voturile. Oamenii nu își dau seama că au votat în America, votul lor a fost într-o mașină creată în Venezuela, care a fost folosită pentru a-l menține pe Hugo Chavez în funcție, apoi a fost vîndută Canadei și legată de alte trei companii. Votul s-a dus la Frankfurt și la Barcelona, unde a fost manipulat cu software realizat de o companie numită SGO Smartmatic”.

Cu negru – statele care utilizează Dominion.

Eric Coomer, șeful pentru producție și strategie al Dominion, a dispărut. Reprezentanții Dominion nu au participat la o ședință de judecată din Pennsylvania, pe 19 noiembrie. De asemenea, sediul american din Denver a fost închis brusc și s-a relocat. Angajații Dominion și-au șters numele de pe LinkedIn.

Oficialii șterg datele și curăță informațiile de pe mașinile de vot, operațiune pe care o numesc „o actualizare de software” – de exemplu în Fulton County (Georgia), în ciuda investigațiilor federale în curs și unde va avea loc o renumărare a voturilor exprimate pe 3 noimebrie. Între timp s-a aflat însă că Guvernatorul Kemp nu este străin de „curățarea serverelor”. În 2017, Kemp a fost prins într-un scandal similar privind un server „curățat în liniște” imediat după demararea unui proces. A fost nevoie acum ca un judecător să emită un ordin pentru a opri orice „actualizare de software”.

Continuarea pe Justițiarul

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.