Reteaua Corect

SCANDALUL din PNL capătă noi dimensiuni: Unii membri acuză deciziile ca fiind abuzive și sfidătoare

PNL Cavnic îl acuză pe primarul Vladimir Petruț, recent intrat în partid, că excelează la „traseism politic”, fapt care arată „inconsecvenţa în aderenţa la diferite crezuri şi idei politice”, în condițiile în care „a reușit să spulbere toate organizaţiile locale din care a făcut parte”, relatează Știripesurse.ro.

Potrivit unui comunicat al PNL Cavnic transmis, duminică, și adresat conducerii PNL Maramureș, decizia de racolare a primarului din Cavinc este „abuzivă și sfidătoare”.

„Membrii și simpatizanții organizației PNL Cavnic au luat la cunoștință, cu stupoare, de decizia BPJ Maramureș de a-l racola ca membru PNL pe domnul Vladimir Petruț, probabil în vederea nominalizării acestuia pentru a candida la alegerile locale din 2020. Biroul operativ al PNL Cavnic se delimitează de această decizie, considerând-o abuzivă şi sfidătoare. Apreciem că organizația locală ar fi trebuit consultată în prealabil pentru a avea și punctul nostru de vedere. În primul rând, traseismul politic murdar nu este o caracteristică a organizației noastre, ori domnul Petruț Vladimir excelează în această privință, traversând până în prezent prin mai multe formațiuni politice (PSD-PPDD-UNPR-PSD-PNL). Trecutul politic al domnului Petruţ arată inconsecvenţa în aderenţa la diferite crezuri şi idei politice, reuşind până în acest moment să spulbere toate organizaţiile locale din care a făcut parte”, se arată în comunicat.

Reprezentanții PNL Cavnic susțin că imaginea pe care edilul orașului și-a format-o în mediul online este complet eronată, fiind contrazisă de starea de fapt, iar faptul că PNL a avut un scor bun la alegerile europarlamentare nu i se datorează acestuia.

„Modul în care își exercită funcția de ales local este în contradicție cu valorile liberale și principiile care stau la baza administrației locale: lipsa transparenţei în furnizarea informaţiilor de interes public solicitate de nenumărate ori de către organizaţia locală sau alte persoane interesate, sumele enorme rămase neplătite care pun oraşul în perspectiva situaţiei de faliment, modul dictatorial de a lua decizii, şantajul pentru a induce o stare de frică în rândul persoanelor din instituţiile publice, minciunile în cascadă referitoare la proiecte europene şi naţionale fantasmagorice. Dorim să evidenţiem modul în care a denigrat continuu membrii PNL, în special în cadrul campaniilor pentru alegerile locale, naţionale şi europarlamentare”, se mai arată în comunicat.

Primarul orașului Cavnic, județul Maramureș, Vladimir Petruț, exclus în luna martie din PSD, a trecut, vineri, la PNL, spunând că și-a dat seama, în timp, că are orientări de dreapta.

Acesta a fost membru PSD, partid din care a fost exclus în 15 martie, și a activat, de atunci, ca independent.

Sâmbătă seara, liderul PNL Cavnic, Dan Daniel, a declarat pentru MEDIAFAX că își va da demisia din funcție după ce Vladimir Petruț s-a înscris în PNL și că alături de el vor demisiona și alți aleși locali.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.