Reteaua Corect
Stelian Tanase

Scamatoriile d-lui Dragnea

Scris de Stelian Tanase in 07 august 2018 la 11:05, in Politics. 373 vizualizari Intra in discutie Taguriaparitie tv, gafe, guvernare, liviu dragnea, ministri, PSD shortlinkhttp://crct.ro/nt6W

In ultima sa apariție tv, dumnealui Liviu Dragnea a jucat rolul unui scamator, ca Iosefini. Grija lui cea mai mare a fost sa facă uitate gafele repetate ale miniștrilor săi, (în ultima este vorba despre „tricoaie”). A vrut să ne distragă atenția cu mijloacele tipice ale unui iluzionist de la eșecurile guvernării. PSD este în 2018 departe de tot ce promitea în campania electorală din 2016. In subsidiar Liviu Dragnea a vrut să trecem cu vederea lupta lui zilnică de a demonta justiția. A vrut să nu observăm că încearcă tenace să scape de dosare. S-ar putea ca în septembrie să fie condamnat cu executare la completul de 5 judecători și atunci aterizează la pușcărie, ceea ce îl va scoate din viața politică și îl va lăsa fără avere.

Mi s-a părut că nu mai are resurse și că se repetă ca o placă stricată. Nu mai are ce spune. Postura lui de așa-zis profesor la tablă, cu bagheta, a fost de tot risul . A vrut să prostească lumea. O regie atentă, pe care am mai văzut-o de cîteva ori. Pentru cineva care nu a frecventat la tinerețe bibliotecile și care a trecut prin școli ca gîsca prin apă – a performat. A încercat să fie un bun actor, să aibă aplomb, să pară sincer și convins.

s604x0_Liviu_Dragnea-1Pe scurt, s-a lăudat la greu cu cît ne-a crescut el salariile și pensiile sub guvernarea PSD și cu cît vor crește în continuare. Liviu Dragnea se află deja în campanie electorală. Clar! Nu a spus firește o vorbă despre inflație (cea mai mare din UE), nici despre creșterile amețitoare de prețuri din ultimele săptămîni, nici despre robor-ul care îngenunchiază pe toți cei cu rate în valută la bănci. Nimic despre deficit și cresterea datoriei publice, nici despre investiții, nici despre km de autostradă.

S-a plîns în schimb de Opozitie, ca și cum ea ar avea puterea și ar lua deciziile. După părerea lui eșecurile sunt din pricina Opoziției care nu ii lasa pe pesedei să-si facă de cap !!! După un niște minute, numărul de magie s-a terminat și am rămas ca la început – ca proștii! Era bun de scamator acest Liviu Dragnea ( sau comis voiajor care-ți vinde din ușă ce nici nu gîndești), dar în nici un caz de șef de partid de guvernămînt. Vinde iluzii și minciuni. Atît.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.