Reteaua Corect
Cozmin Gusa

Să-l auzim pe LuCOVID cel viclean cum explică corupția din pandemie

Scris de Cozmin Gusa in 03 februarie 2023 la 11:13, in Politics. 568 vizualizari Intra in discutie Taguricoruptie, covid, Ludovic Orban, pandemie shortlinkhttp://crct.ro/nAPP

Am văzut promo-ul de la Realitatea PLUS ce anunță emisiunea Alexandrei Păcuraru, astăzi de la orele 21, ce-a reușit să-l scoată din bârlog pe Ludovic Orban care s-a ascuns acum câteva zile după ce așa-zisa, presupusa amantă, dacă nu chiar amanta lui din partid a publicat o scrisoare deschisă în care, cei care ați citit-o știți bine, te îngrozești să vezi de ce era preocupat ăsta ca prim-ministru, ca președinte de partid, ca președinte al Camerei Deputaților în timp ce noi speram de la el că el conduce. S-o pună pe aia pe funcții, să-i persecute iubitul, fostul iubit, care era pilot la Tarom, s-o scoată de la Tarom, s-o ducă la Parlament, certuri în noapte, iubire pe la partid, pe-acolo. Un dezastru!

Măcar am aflat din acea scrisoare cine a făcut poza celebră cu whiskyane și trabuceală în plină pandemie în biroul lui Ludovic Orban de prim-ministru atunci când era ziua lui de naștere, cu ăla micu’ cu trabucu’ de la Externe, Aurescu, care fuma, pufăia dintr-un trabuc mai mare decât capul lui, având mănuși chirurgicale negre. Ăsta-i ministrul nostru de Externe!

Se promite în promo că va vorbi și despre această scrisoare, deci e telenovelă, așa că ne uităm. Dar eu sunt curios să văd cum acest parazit, în sensul că a trăit parazitar în politica românească, fără realizări, mă refer la LuCOVID, eu l-am poreclit așa, reușește să ne spună cum de nu e vinovat pentru tunurile din pandemie care s-au dat cu aprobarea lui și prin pixul lui de prim-ministru. Vrea să spună că-i de vină doar Cîțu de la Finanțe. Nu merge, Ludovice! Vrea să spună că o fi de vină Ciucă, care era la Apărare. Nici asta nu merge, Ludovice! Sau Virgil Popescu, care acum e chemat de procurori în scandalul Pițurcă zis Satana. Nici asta nu merge!

Și-atunci când erai prim-ministru și președinte de partid și dup-aia când ai fost doar președinte de partid, șef de Camera Deputaților, trebuia să știi de aceste lucruri și să răspunzi. Dacă n-ai știut, înseamnă că ar fi trebuit să-ți dai demisia încă de atunci și tot ești vinovat, pentru că răspunzi. Dacă ai știut și n-ai furat, spune-ne ce te-a oprit, și este ilegal. Aveau dosare împotriva ta. Cei de la SRI te-or fi persecutat. Paralelii, prietenii prietenului tău, Coldea, erau și ei în zonă și făceau bani și tu ai zis ‘dom’le pe voi vă las să furați, eu nu iau nici o țigară sau nici măcar de-un pachet de țigări de acolo’. Nu merge, Lucovide! Dar hai să te vedem în această seară ce răspunzi și apoi, în zilele următoare, vom comenta. Lucovid, de la chiloțăreală la furt.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.