Reteaua Corect

Robert Turcescu pune 'tunurile' pe Eugen Tomac

Scris de newsreporter in 21 ianuarie 2021 la 11:30, in Politics. 588 vizualizari Intra in discutie Taguricristoiu, eugen tomac, lepre, PMP, robert turcescu shortlinkhttp://crct.ro/nxgP

Jurnalistul Robert Turcescu, fost parlamentar PMP, a vorbit despre ultima campanie electorală de la alegerile parlamentare și spune că oarecum se aștepta la un rezultat slab pentru PMP. Gazetarul arată către greșelile făcute de partid în trecutul recent și spune despre Eugen Tomac că nu a avut puterea „să arunce peste bord niște lepre din acest partid”. „Am și eu partea mea de vină”, recunoaște Robert Turcescu. Declarațiile lui Robert Turcescu au fost făcute într-un interviu realizat de Ion Cristoiu, la CristoiuTV, relatează Știripesurse.

„În seara de duminică seara nu mai speram că mai intrăm în Parlament. Eu am fost foarte sceptic la debutul acestei campanii... De aceea, după cum ați văzut, și mutarea mea de la Constanța la Brașov după o escală la Dâmbovița... am acceptat-o pentru că n-am vrut să ies public să spun - deși aveam multe lucruri de spus - îmi stătea aici (n.r.: arată către gât) să le rostesc pentru toate aceste peregrinări la care am fost supus de conducerea partidului. Dar nu le-am spus pentru că n-am vrut să zică lumea că Turcescu e Gică Contra și din cauza lui am pierdut alegerile. Am tăcut, am înghițit, am fost foarte sceptic cu rezultatul alegerilor. Eu știam că PMP, din nefericire, va deconta foarte mult din greșelile făcute în acești ultimi patru ani. Nu vreau să arunc cu zoaie în acest partid.

Proiectul a eșuat pentru că erau multe lucruri de schimbat. Aici am reproșuri pe care i le-am adresat și public și privat președintelui de onoare, Traian Băsescu. Nu trebuia în urmă cu doi ani să abandoneze conducerea partidului. El trebuia să plece din acest partid în momentul în care  pleca definitiv din politică. Trebuia să plece de la conducerea PMP atunci când zicea: de azi nu mai fac politică, mă duc și stau cu nepoții. Aia a fost o greșeală teribilă! Se plictisise, nu mai avea chef.

Eugen Tomac nu a avut puterea să arunce peste bord niște lepre din acest partid și din păcate proiectul a fost omorât. (...) Am și eu partea mea de vină, da...”, a spus Robert Turcescu în interviul luat de Ion Cristoiu.

Video pe Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.