Reteaua Corect

REVISTA 22, DESPRE CULISELE PLAGIATULUI: CIUCA E SRI, CITU E SIE

Scris de newsreporter in 27 ianuarie 2022 la 09:58, in Politics. 498 vizualizari Intra in discutie Taguricîțu, ciuca, plagiat, Revista 22, sie, sri shortlinkhttp://crct.ro/nz44

Etichete dure plasează Revista 22 la adresa a doi politicieni de prim rang ai momentului, premierul Nicolae Ciucă și fostul premier Florin Cîțu, liderul PNL. Potrivit jurnalistei Rodica Culcer, foarte experimentată în materie de servicii secrete de mai bine de trei decenii, scandalul de plagiat al lui Ciucă e, de fapt, o răfuială între SRI și SIE, serviciile care ar fi asigurat parvenirile politice ale celor doi, scrie Inpolitics.

”Am auzit/citit tot felul de argumente, care se doreau subtile, dar erau doar menite să sugereze că este mai bine să-l păstrăm pe Ciucă la Palatul Victoria, ca nu cumva să ne fie mai rău. Ca și când un impostor cu schelete în dulap, care face drepți la ordinele Varanului și ale PSD, ne poate fi de vreun folos. De alt­fel, gestul de a cere verificarea tezei de către Comisia de etică a Universității de apărare, condusă de fostul său șef de cabinet, dă măsura micimii și încadrării în „sistem” a personajului declarat indispensabil de complexul politico-mediatic care duce România de râpă” scrie Culcer.

”Într-adevăr, PNL nu are o alternativă decentă la Nicolae Ciucă și chiar ne putem gândi că scandalul este rezultatul unui joc al serviciilor secrete.

Principalul beneficiar este, într-adevăr, Florin Cîțu, susținut financiar în perioada studiilor în SUA de controversata fundație Omenia, înțesată de generali SIE, iar domnul Ciucă a fost pus cu mâna în fruntea guvernului de un președinte care a mai făcut jocurile SRI, condus de amicul Hellvig.

Cazurile Georgianei Hosu, numită la DIICOT, și Despescu inamovibil la MAI sunt atribuite de presă intereselor SRI. Bucuros că posibilul său rival la conducerea PNL, actualul premier, ar putea fi blocat, mai ales dacă verdictul CNATDCU va fi cel așteptat, Florin Cîțu a devenit hiperactiv și critic la adresa guvernului. El nu este însă o alternativă, ci altă pacoste impusă României de mama impostorilor de la Cotroceni (da, Iohannis), care a distrus o coaliție decentă de guvernare de dragul unui politician cu antecedente dubioase, adică însuși Cîțu, pe care apoi l-a înlăturat ca să ne fericească cu un foarte probabil impostor docil. După care a abandonat casa în flăcări – adică țara în criză, cu un posibil război la graniță – și a pornit să salveze clima planetei” mai scrie jurnalista. (B.I.)

Inpolitics

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.