Reteaua Corect

Reuniune de gradul zero la Florența! Cu cine s-a întâlnit în secret liderul AUR, George Simion

Scris de newsreporter in 04 decembrie 2023 la 09:51, in Politics. 372 vizualizari Intra in discutie Taguriaur, florenta, George Simion, Matteo Salvini shortlinkhttp://crct.ro/nCib

Întâlnire secretă pentru drepturile românilor din Italia între George Simion și vicepremierul italian Matteo Salvini, liderul Ligii anti-migranți. Cei doi s-au văzut după discursul în italiană pe care liderul AUR l-a ținut în fața unei audiențe formate din 2.000 de persoane, scrie Gândul.ro.

Președintele AUR, George Simion, a susținut un discurs în italiană, în fața a peste 2.000 de europeni adunați la evenimentul organizat de Grupul Identitate și Democrație, cu tema „Free Europe! Jobs, security and common sense” („Eliberați Europa! Locuri de muncă, securitate și bun simț”).

„Viitorul nostru este împreună”, a spus liderul AUR la evenimentul oficial din Florența, la care au participat lideri importanți ai partidelor suveraniste din Uniunea Europeană și care a fost găzduit de Matteo Salvini, președinte Lega.

„Dumnezeu să binecuvânteze continentul nostru străbun!”

„Ne-am reunit în acest minunat oraş Florenţa toate partidele care doresc să aibă o Europă a popoarelor, o Europă a identităţii. Sunt mândru că sunt român, că vin din România, aşa cum sunteţi voi mândri să fiţi italieni şi membri ai Lega. Sunt liderul principalului partid suveranist din România. Luptăm pentru apărarea valorilor noastre naţionale, a valorilor comune, luptăm pentru patrie, familii, Dumnezeu şi luptăm pentru libertate”, a afirmat George Simion în discursul său.

George Simion li s-a adresat şi românilor prezenţi în sală, în Italia, dar şi celor de acasă.

„Dumnezeu să binecuvânteze România! Dumnezeu să binecuvânteze toate naţiunile din Europa! Dumnezeu să binecuvânteze continentul nostru străbun!”, a mai spus Simion.

La scurt timp după ce și-a încheiat discursul, George Simion a avut o întâlnire secretă cu vicepremierul italian Matteo Salvini, care este liderul Ligii anti-migranți.

„Astăzi, la Florența, bărbați și femei cu bun simț și curaj s-au unit pentru a învinge un inamic care este primul dușman al Europei, tehnocrații francmasoni care vor să distrugă identitatea continentului nostru”, a declarat, la rândul lui, Matteo Salvini, de la tribună.

Gândul.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.