Reteaua Corect

Războiul din Ucraina „s-a transformat“.

Scris de newsreporter in 07 octombrie 2022 la 08:06, in Politics. 512 vizualizari Intra in discutie Tagurirazboi, transformat, ucraina shortlinkhttp://crct.ro/nAh0

H. D. Hartmann, analist de politică externă, a vorbit despre ultimele evoluții ale războiului din Ucraina, scrie DCNews.

H. D. Hartmann, analist de politică externă, a vorbit despre evoluția conflictului din Ucraina, prin prisma anexării celor patru regiunii ucrainene și a ajutorului militar pe care forțele Kievului îl primesc:

„Lugansk-ul este controlat aproape 100%, dar Donețk-ul, la ora actuală, este controlat de ruși doar 45%. Deci, acolo, practic, linia frontului s-a prăbușit. Întrebarea mea este dacă s-a prăbușit pentru că au lăsat-o rușii să se prăbușească, pentru ca acum să aibă și motivul legal de a interveni? Deși anexarea este ilegală, în interiorul Rusiei, cele patru regiuni sunt legale, iar președintele rus poate să ordone folosirea oricărui tip de instrumentar militar. Ceea ce până acum era operațiune militară specială, intitulată mincinos, poate deveni eliberarea teritoriului național de invadatori, adică război de eliberare. S-a transformat războiul!“, a spus H. D. Hartmann.

Hartmann: Putin s-a înșelat amarnic

„Ucraina nu va accepta cedări de teritorii de acest gen, nu mai suntem în secolul al XIX-lea. Putin, dacă e un om cât de cât normal, dacă a citit la școala generală ce înseamnă imperialism, nu cred că își face vreo iluzie că cineva o să negocieze cu el. Președintele ucrainean a dat și un decret care ne dă măsura mărimii statuii lui Putin. Zelenski a zis: Negociem cu rușii, dar nu cu Putin! Istoria poate să fie foarte ironică și în momentul în care dai un astfel de decret, te afli într-o ecuație în care nu ai ce să discuți, lucrurile sunt clare, Rusia este agresor, a furat teritorii, Ucraina trebuie să le elibereze și acest ajutor militar pe care Occidentul îl va da, va continua timp îndelungat.

 

Dacă Putin și-a imaginat că gata, fiind teritoriu rusesc s-a terminat povestea și Ucraina nu mai primește ajutor militar, s-a înșelat amarnic. E un calcul greșit“, a conchis, la DC News, la emisiunea Geostrategica, analistul de politică externă H. D. Hartmann

H. D. Hartmann, analist de politică externă, a făcut radiografia discursului ținut de Vladimir Putin de la ceremonia de anexare a teritoriilor ucrainene:

„Cuvântarea foarte lungă a președintelui Vladimir Putin, la ceremonia de semnare a integrării celor patru teritorii Ucrainene Zaporojie, Donețk, Lugansk și Herson în teritoriul național al Rusiei, a surprins analiștii prin tonul destul de scăzut din punct de vedere al războiului. Președintele Putin, practic, nu a amenințat Ucraina în acest discurs pentru că el nu consideră Ucraina ca fiind un element de dialog egal cu Rusia. Putin nu a considerat niciodată Ucraina ca fiind stat, ci un produs al dezmembrării URSS-ului și, ca atare, nu-i recunoaște și nu-i respectă drepturile sale suverane.

Cele patru regiuni s-au integrat legal în teritoriul național rus devenind Rusia. Vor fi patru republici autonome, așa cum este și Crimeea, și vor fi parte integrantă a sistemului economic, social și politic rus.“, a spus H. D. Hartmann (citește continuarea AICI).

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.