Reteaua Corect
Bogdan Tiberiu Iacob

Râsul curcilor: Războiul lui Vela și o geacă simbol al luptei anti-Covid

Scris de Bogdan Tiberiu Iacob in 24 noiembrie 2020 la 11:58, in Politics. 483 vizualizari Intra in discutie Taguricovid, geaca, marcel vela, razboi shortlinkhttp://crct.ro/nwZK

Ministrul de Interne, Marcel Vela, nu a avut parte de războaie pe vremea cînd făcea armata la infanterie, dar are acum, din plin. Altfel nu ar vorbi, delirant și comic, totodată, despre camarazi care și-au pierdut viața luptînd alături de el pe front. Da, exact cu aceste vorbe. În plus, ministrul tocmai ne-a transmis că celebra lui geacă, de care a rîs întreaga Românie, e, de fapt, un simbol național al luptei anti-covid și că prestațiile lui TV bat Campionatul Mondial de fotbal la rating.

”Am avut în ultimul an multe nopți nedormite, cu frământări și întrebări la care nu întotdeauna am avut răspuns. Încercam să mă pun în diferite situații cu care românii se confruntau și mă gândeam la soluții. Am fost în centrul atenției, chiar și un accesoriu vestimentar, geaca, a devenit în perioada Stării de Urgență un simbol în lupta cu noul Coronavirus”(s.n.) scrie Vela pe Facebook.

”Am participat la emisiuni de televiziune, am dat interviuri sau, în unele seri, am realizat cu declarațiile de presă audiențe mai mari decât Campionatul Mondial de Fotbal.(s.n.)
Am comunicat pe rețelele de socializare cu foarte mulți semeni aflați în impas și am găsit rezolvări punctuale la problemele lor.
Nu am pretenția că le-am putut soluționa pe toate, dar vă spun, cu toată sinceritatea, că m-am străduit și mi-aș fi dorit să reușesc.

Știu, nu este nici pe departe un an așezat sub semnul firescului. Eu însumi am fost încercat de cele mai aspre trăiri în aceste luni scurse sub semnul pandemiei.
Să le enumăr? Disperarea de a vedea prieteni, colegi, tineri și seniori care au fost infectați ori plecarea dramatică din această viață a unor camarazi care au luptat alături de mine(s.n.) au fost cele mai cumplite clipe trăite în acest an.

Pandemia ne-a scos pe toți din zona de confort, ne-a provocat, ne-a lovit, dar nu ne-a îngenuncheat. Eu am luptat și lupt în continuare pe acest front, pentru că știu și simt că împreună vom fi învingători!(s.n.) Pentru că împreună am salvat vieți!” conchide ministrul. În următoarea postare, trebuie spus, eroul frontului relatează cum a salvat un cățel incendiat de copii cu acetonă. 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.