Reteaua Corect

Pus în dificultate de jurnaliști, Ciolacu le-a închis telefonul

Ciolacu ne-a inchis telefonul cand l-am intrebat despre echitatea dintre amaratii de la Spitalul Resita si elita Vasile Dancu, ce a primit tratamentul lui Trump, scriu jurnaliștii de Ziar de Cluj.

Șefii partidului eticii și echității social democrate apelează la tertipuri pentru nu-și asuma lipsa de etică și morală. În urma imaginilor șocante din spitalul din Reșița, unde pacienții goi erau ținuți pe holurile unității sanitare chiar pe caldarăm, Ziar de Cluj a contactat conducerea PSD pentru un punct de vedere, mai ales că Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD a beneficiat recent de un tratament performant pentru Covid-19, medicație de care a avut parte doar președintele SUA, Donald Trump. Mai mult, același Vasile Dîncu, a vorbit mereu despre echitatea și egalitatea de șanse promovate de Partidul Social Democrat. Atât Marcel Ciolacu, președintele PSD, cât și Vasile Dâncu, au apelat la diverse tertipuri pentru a scăpa de întrebările incomode ale jurnaliștilor. 

Astfel, Marcel Ciolacu a evitat să se pronunțe pe seama situației dezastruoase a spitalului din Reșița unde pacienții sunt „tratați” în condiții inumane, în condițiile în care președintele CN PSD, Vasile Dîncu, a scăpat de infecția cu coronavirus după un tratament preferențial. 

Președintele PSD a răspuns cu greu, abia la al doilea apel telefonic, și s-a eschivat, justificându-și graba printr-o videoconferință la care trebuia să fie nelipsit, amintindu-ne că partidul social democrat pe care tocmai l-a „reformat” are și un departament de comunicare (ca orice instituție de stat care se respectă și are un departament de PR, dar și un departament de comunicare marcat de inutilitate).

Atunci când a fost întrebat cum comentează situația pacienților din Reșița și tratamentul preferențial de care a beneficiat Vasile Dîncu, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a închis telefonul.

Cum apreciați situația pacienților din Reșița și tratamentul inuman la care sunt supuși, dezbracați și ținuți goi pe caldarâmul spitalului, în condițiile în care Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, a beneficiat de un tratament special acordat lui Donald Trump în cazul infecției cu Covid-19? Unde este echitatea și egalitatea de șanse? 

Din păcate, Marcel Ciolacu a ales să închidă telefonul, în loc să-și promoveze ideile reformatoare și programul pentru sistemul sanitar aflat în colaps. 

De altfel, Vasile Dâncu, a preferat un alt tertip: la numărul de telefon al președintelui Consiliului Național al PSD răspunde un „consilier”, cu justificarea participării lui Dâncu în cadrul unei conferințe de presă, context în care ar trebui să revenim după ora 16:00, apoi n-a mai răspuns la telefon.

 Ziar de Cluj

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.