Reteaua Corect
Stelian Tanase

Prostia conduce România

Scris de Stelian Tanase in 10 septembrie 2019 la 13:39, in Politics. 500 vizualizari Intra in discutie Tagurialde, dancila, PSD, românia, tariceanu shortlinkhttp://crct.ro/nuYa

Din ințelpeciunea populară a facebook-ului. Un anonim ne arată în oglindă imaginea Dăncilei care glasuiește astfel -„Foaie verde mărăcine, sunt mai proastă decit mine!” Ca să vezi, bre, la ce culmi s-a ajuns în materie de prostie în România noastră cea veselă și rebelă! Nu mă mir.

Un exemplu copios l-a dat chiar în acest week-end, cind a zis că se duce totusi în Parlament să ia votul de încredere pentru noul ei guvern monocolor. Asta după ce l-a atacat pe Iohannis că încalcă Constituția pe tema neaprobării ministrilor propusi de ea. Degeaba i-a spus Iohannis – Mars in Parlament! Ea nu și nu! Eh, cînd s-a înșelat madame? Atunci sau acum? Cind a zis ea adevărul? Nici ea nu știe, fac pariu. Nu gîndește cu capul ei. Are niște păpușari care o țin în ațe și o arunca la microfon să zică verzi și uscate. După citeva zile o fac să zică altceva, fără sa observe ca nu e în regulă. Zapăcește lumea de cap, cum se spune. După ce s-a opus săa-si prezinte onor guvern în Parlament, a venit iată la sentimente mai bune.

miting psd 3Rațiunea!? Poate că și-a cumpărat – cum umblă vorba – destule de voturi în Parlament și este mai încrezătoare. ALDE nu vrea deloc să plece de la guvern și l-a lăsat pe expiratul lider Tăriceanu să facă ce poftește, dar ca persoană privată. Oamenii lui nu se lasă duși de la robinetul bugetului. Rămîn ferm pe poziții alături de PSD. VV Dăncilă, în aceste circunstanțe, se pare că a prins o leacă de curaj. Acesta este un argument. Altul ar fi că aceeași VV Dăncilă și-a dat seama că nu are incotro. Cineva i-a citit cu intonație, pe silabe, articolul 85, paragraful 3 din Constituție. Acest text o obligă să meargă în Parlament cind se schimba structura guvernului, ca să ia votul.Cazul de față. Altfel, guvernul ei este ilegitim și toate actele lui sunt lovite de nulitate. Cert este că VVDăncilă a promis să se prezinte totuși cu lista ei de nătăfleți pe care speră s-o treacă. Ar fi o mare victorie pentru ea.

Mă mai gindesc la ceva. Poate VV Dăncila are instincte sinucigașe. Se duce in Parlament tocmai ca să ii fie trîntit guvernul! Ar vrea să plece din palatul Victoria, să se ocupe numai de campanie. Guvernul ii ocupă aproape tot timpul, în vreme ce Iohannis este liber ca pasărea cerului să umble prin țară, să dea declarații, să se ocupe de obținerea celui de al doilea mandat. Așa că – si-a spus VVDancilă – ar fi mai bine să se retragă…Dar dacă i s-a făcut pur si simplu lehamite și nu mai vrea sa rîdă lumea de ea!? Singurul mijloc ar fi să dispară de la microfon, din fața camerelor TV, din atenția presei…

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.