Reteaua Corect

Pro România, 'achiziţie' de marcă: Gelu Diaconu s-a înscris în partidul lui Ponta

Scris de newsreporter in 02 iulie 2020 la 10:54, in Politics. 355 vizualizari Intra in discutie Tagurianaf, Gelu Diaconu, ponta, Pro România shortlinkhttp://crct.ro/nwjD

Gelu Diaconu, fost preşedinte ANAF în perioada 2013-2016, anunţă că s-a înscris în Pro România. Fostul şef al Fiscului îşi explică decizia prin colaborarea bună pe care a avut-o cu Victor Ponta când acesta era prim-ministru şi prin lipsa alternativelor, relatează Știripesurse.ro.

Gelu Diaconu este unul dintre oamenii cu funcţii importante care au căzut victimă unor dosare DNA fabricate. Acesta a demisionat în 2016, după ce a fost pus sub urmărire într-un dosar penal referitor la fondurile europene destinate integrării persoanelor de etnie romă. Judecătorii de la ÎCCJ au retrimis dosarul la DNA, pentru nereguli majore în anchetă, iar procurorii au decis în 2018, să claseze dosarul.

"M-am gândit îndelung și am decis: voi activa ca membru al partidului Pro Romania.

După o carieră îndelungată în zona de execuție (adică in administrația publică), consider că a venit momentul să aplic experiența dobândită în zona politicilor publice.

Nu putea fi vorba despre PSD din motive pe care nu cred că are rost să le reiterez. Îmi cunoașteți opiniile despre acest partid.

PNL?...aici sunt dator cu câteva explicații. Din 1996 am fost membru de rând al acestui partid. Chiar dacă nu am deținut funcții politice am cunoscut de-a lungul timpului mulți lideri liberali relevanți. Cu unii sunt (încă) prieten.

Din păcate, astăzi, acest partid a ajuns preponderent o strânsură de învârtiți gregari care se agață ca disperații de imaginea președintelui Iohannis. Oamenii de calitate din acest partid au ajuns într-o regretabilă minoritate. În fapt, tarele psd-iste au pus stăpânire și pe acest partid.

USR? Un proiect politic inițial tentant a devenit cu timpul lipsit de orizont. Veleitarii doritori de funcții “bruxeleze” au pus stăpânire pe direcția politica. Și apoi, ca să fiu foarte sincer, în amalgamul lor ideologic, eu nu aș fi fost agreat niciodată.

Și atunci, de ce PRO ROMANIA?

Pentru că este un proiect politic nou, cu un Victor Ponta tânăr, dar în același timp cu multa experiență. Un om cu care am colaborat în administrația statului și care are rara calitate de a lăsa profesioniștii să-și facă treaba. Vă garantez că este un bun cunoscator al domeniului fiscal-bugetar, cu o viziune autentic liberală a economiei.

De altfel, este cel căruia i se datorează în mare măsură curajoasa decizie a relaxării fiscale, generatoare de creștere economică și restabilire a echilibrelor macro-economice din perioada 2012-2015.

Că alții, inclusiv liberalii exaltați de astăzi au distrus munca lui și a altora ...este o altă discutie.

Mai mult, cred că Victor Ponta a învățat enorm din greșelile făcute în trecut. Mai ales cele referitoare la alegerea oamenilor de încredere!!

Așadar, voi activa în organizația PRO ROMANIA din Ilfov, acolo unde am domiciliul", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.