Reteaua Corect
Cozmin Gusa

Priapic din PSD se visează viitorul șef al SRI

Scris de Cozmin Gusa in 20 ianuarie 2023 la 10:28, in Politics. 612 vizualizari Intra in discutie Taguripriapic, PSD, sri shortlinkhttp://crct.ro/nALY

Doresc prin acest editorial-pamflet să vă arăt cam ce visează unii dintre liderii politici și ce se întâmplă dacă visează nepermis, care este jocul real care se face cu asemenea lideri găuriți care ar vrea să vină în zone de coordonare de mare responsabilitate pentru statul român. Cum sunt ele coordonate, asta e, dar sunt de mare responsabilitate.

Deci un lider PSD important cam de vreo lună de zile bate din picior pe acolo prin partid și le spune unora care vor sau trebuie să-l asculte că dacă nu i se vor împlini anumite doleanțe, el oricum se va duce să fie viitor șef al SRI. A spus-o și a tot spus-o. Acum, trebuie să știți că demnitarii români se află în relații instituționale, pentru că e necesar, cu oameni din serviciile secrete. Ăia care au treabă cu politica externă și cu S.I.E., ăia care au treabă cu infracțiunile și cu „Doi și-un sfert" cumva prin intermediul Ministerului de Interne, marea majoritate sau toți, în diferite proporții, au de-a face cu rapoarte și cu oameni din SRI care, în mod teoretic, îi ajută să nu greșească. În mod real, se mai întâmplă să ajungă și în fel de fel de complicități spre avantajarea reciproc personală și a demnitarului, și a SRI-istului.

Și de-aici demnitarii și demnitarul nostru în cauză își închipuie că ar putea să facă orice, nu-i așa? De când s-a ridicat atât de mult faima SRI-ului în perioada statului paralel, că face, drege, pune președinți, arestează, și-a fost așa o perioadă, în perioada Coldea-Kovesi-Maior-Băsescu, treaba asta cu SRI-ul care suflă vânt în pupa sau din pupa a rămas o marotă a politicienilor naivi care uite că visează să fie omul nostru viitor șef al SRI.

El a fost trezit din visare brusc, prin diverse metode, una dintre ele fiind legată de indicarea faptului că există filmări și dovezi cum a ridicat sacoșe de bani, sacoșe turcești cu bani în valută, chiar de pe Bosfor și i s-a indicat și hotelul unde el a fost cazat dacă cumva avea îndoieli că nu a fost ginit bine. I s-a sugerat acest lucru pentru ca să înțeleagă că nu e corespunzător în viitor, având asemenea bube, pentru șefia SRI. Asta-i pilda.

Am zis că seamănă cu Carol al II-lea. Da, dar nu-l căutați, că nu o să-l găsiți dacă o să căutați figura. Nu din acest punct de vedere seamănă cu Carol al II-lea. Omul despre care vorbesc, liderul PSD, este priapic, ca și Carol al II-lea și din acest motiv, la fel ca și Carol al II-lea, trebuie să consume foarte multe gagicuțe pe zi. Că ăștia priapicii, ca și Mitică Dragomir de altfel, dar ăla-i mai cuminte că-i și bătrân acuma, trebuie să fie îndestulați de către femeile pe care și le procură. Asta era asemănarea cu Carol al II-lea. Lui Carol al II-lea îi ofereau serviciile secrete asemenea dame de consumație. Nu este cazul omului nostru. El și le procură singur pentru că este suficient de bine dotat din punct de vedere financiar.

Cozmin Gușă

(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea "Ce-i în gușă, și-n căpușă!", de la GOLD FM)

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.