Reteaua Corect

PMP solicită amânarea Bucharest Pride

Scris de newsreporter in 11 august 2021 la 12:13, in Social. 351 vizualizari Intra in discutie TaguriBucharest Pride, PMP shortlinkhttp://crct.ro/nyfY

Partidul Mișcarea Populară solicită Primăriei Capitalei să amâne marșul de Bucharest Pride, asta pentru că acesta ar constitui o ofensă adusă creștinilor ortodocși, chiar înaintea sărbătorii de Adormirea Maicii Domnului, relatează Știripesurse.

”PMP cere amânarea marșului ”Bucharest Pride”

Partidul Mișcarea Populară este profund revoltat de hotărărea Primăriei Municipiului București, care a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Fundația ACCEPT privind organizarea ”Bucharest Pride” 2021.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din București a aprobat desfășurarea de către Asociația ACCEPT a marșului ”Bucharest Pride” 2021 pe Calea Victoriei, în data de 14 august.

Consecvent valorilor sale conservatoare și creștin-democrate, Partidul Mișcarea Populară (PMP) solicită autorităților locale amânarea și reprogramarea acestui eveniment. Este dreptul inalienabil al oricui să manifesteze în conformitate cu credințele sale religioase, cu orientarile sale sexuale, dar este inacceptabil ca într-o zi de post pentru toți creștinii, fie ei catolici sau ortodocși (Prohodirea Maicii Domnului), o asemenea manifestare să tulbure comunitatea creștină, majoritară în România.

Adormirea Maicii Domnului este cea mai veche sărbătoare închinată Sfintei Fecioare Maria, ocrotitoarea şi ajutătoarea familiei creştine, a unităţii şi armoniei dintre soţi şi dintre părinţi şi copii.

Este, evident, o provocare ca în ajunul uneia dintre cele mai mari sărbători din an, când femeile însărcinate se roagă la Maica Domnului pentru ca aceasta să le protejeze pe toată durata sarcinii şi să le ajute să nască prunci, ca astfel de manifestație să aibă loc.

Solicităm imperativ NU interzicerea acestui mars, ci amânarea acestuia într-o data mult mai potrivit”, arată un comunicat al Partidului Mișcarea Populară.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.