Reteaua Corect
Sorin Rosca Stanescu

Pedofilul de pe Wall-Street

Sub acest titlu, pe cât de inspirat, pe atât de real, Iosefina Pascal dezvăluie azi opiniei publice o oroare de mari proporții. Un avocat american de pe Wall-Street, prezent frecvent în București, pedofil notoriu, a corupt sute de tineri, iar faptele au fost documentate de o casă de avocați din Marea Britanie. Oare ce au păzit autoritățile române?

Această întrebare este cât se poate de legitimă. Cum a fost posibil ca poliția și procuratura să nu știe nimic? Abominabilele fapte, a căror descriere o veți afla în cele ce urmează, nu se puteau petrece decât într-o perioadă relativ lung de timp. Și, mai ales, ele nu puteau exista fără o întreagă rețea care să le susțină, rețea construită cu migală, cu tenacitate, de către avocatul pedofil. Acest du-te-vino al unor minori jerpeliți, subnutriți, ca vai de capul lor, cei mai mulți literalmente copii ai străzii, în apartamentul ocupat de un om cu stare, nu putea să treacă neobservat și iată că totuși, lăsând la o parte autoritățile, nici măcar vecinii nu s-au arătat intrigați și nu și-au îndeplinit o datorie elementară, cea de a sesiza autoritățile.

În cele ce urmează, am să reproduc integral semnalul de alarmă transmis astăzi de Iosefina Pascal și, tot integral, o cutremurătoare intervenție video a avocatei din Marea Britanie:

Dezvăluiri incredibile despre un monstru care a abuzat zeci, poate chiar sute, de copii și tineri din București. Monstrul este un puternic avocat de pe WallStreet. Despre acest caz din Romania și despre alte cazuri similare am discutat cu doamna avocat Ann Olivarius, președinta casei de avocatură "McAllister Olivarius".

Din păcate, însă, astfel de fapte continuă să se petreacă acum când vorbim, iar victimele sunt complet abandonate în România. Dacă sunteți victima unui abuz sexual, sau fizic, săvârșit de un cetățean american, sau britanic, puteți contacta casă de avocatură McAllister Olivarius. Totul va rămâne complet confidențial, iar asistența juridică este gratuită. Contact: romania@mcolaw.com

Ann Olivarius

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.