Reteaua Corect

Partidul Ecologist Român îi cere lui Meleșcanu rechemarea ambasadorului George Maior

Partidul Ecologist Român se declară profund îngrijorat în legătura cu solicitarile exprimate public, contradictorii intereselor României, generate de modificarea legii offshore. ”După ce pionii deținătorilor de perimetre petroliere au făcut un lobby tupeist (și ne referim la toți!) Liviu Dragnea, ca un sclav, anunță o nouă modificare legislativă in acest sens.”, susține Dănuț Pop, președinte PER, potrivit Știrpesurse.ro.

Liderul ecologiștilor spune că ”cu toate acestea, noutatea vine de la Washington, prin presiunea diplomatică făcută chiar de George Maior, o tentativă de ambasador al României, inclus in corul lobbyiștilor de tip vuvuzelă ai Exxon. Deși Teodor Meleșcanu, cel care știe totul despre nimic, ne asigură că este “o chestiune de rutină uzuală” și o reacție normală a partenerului nostru strategic, SUA, vis-a-vis de solicitarea Ministrului Energiei american, în realitate se vede că e cam mare deranjul. Au ajuns să îl activeze pe Maior, fostul șef al SRI, cel mai picant diplomat “român”, bun executant (pentru alții, se pare), iar acest fapt ar trebui să ne dea de gândit. În politică, nimic nu este intamplator, iar dacă totuși se intamplă, inseamnă că este efectul unui plan!”.

În plus, Dănuț Pop declară că ”nu am uitat decorația pe care Maior a primit-o din partea CIA și deci, nu ne miră reacția sa aliniată la cerințele SUA, dar consideram că în aceste condiții, România, ca stat încă independent, ar trebui să răspundă acestei anormalități. Astfel, PER îi solicită Ministrului de Externe, un pensionar bine platit, cu apucături de intelectual să propună rechemarea în țară a unui ambasador anti-român, care nu ne reprezintă. Dacă Teodor Meleșcanu, Liviu Dragnea și Klaus Iohannis nu înțeleg că romanii nu au votat niște slugi, ci niște patrioți care sa le reprezinte interesele, atunci să plece acasă, pentru că noi nu vrem sa ne vindem pe 2 lei.”.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.