Reteaua Corect

Boagiu si Igas, cei mai vizibili ministri noi pe bloguri

Scris de Alina Olteanu in 14 octombrie 2010 la 13:27, in Intern, Politics. 318 vizualizari Intra in discutie Taguribloguri, mediafax monitorizare, ministri, vizibilitate shortlinkhttp://crct.ro/n7A

Conform unei analize realizate de Mediafax Monitorizare, ministrul Internelor, Traian Igas, si cel al Transporturilor, Anca Boagiu, sunt noii membri ai Cabinetului Boc despre care bloggerii au scris cel mai des in perioada 3 septembrie – 3 octombrie, transmite Realitatea.Net. In ceea ce priveste topul general, acesta este condus de premierul Emil Boc, urmat de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

Dupa cum precizeaza Realitatea.Net, analiza Mediafax Monitorizare a fost realizata pe baza monitorizarii a circa 27.000 de bloguri, in perioada 3 septembrie – 3 octombrie 2010, folosind drept cuvinte cheie numele complet al ministrilor. Din trei septembrie dateaza si numirea in functie a celor sase noi ministrii. In aceasta perioada s-a produs totodata demisia lui Vasile Blaga de la conducerea ministerului de Interne si inlocuirea sa cu Traian Igas. Desi a devenit ministru de foarte scurt timp, acesta din urma are, dintre cei sapte noi membri ai Guvernului, cele mai multe mentionari pe bloguri – nu mai putin de 88. Igas este urmat de Anca Boagiu, cu 86 de articole. Pe locul al treilea se claseaza ministrul Muncii, Ioan Botis, cu 75 de articole, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, cu 72 de articole, ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, tot cu 72 de articole, ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, cu 30 de articole si ministrul Economiei, Ion Ariton, cu doar 27 de articole.

Ierarhia vizibilitatii tuturor ministrilor pe bloguri, in aceeasi perioada, il are in frunte pe premierul Emil Boc, cu 665 de postari, urmat de Elena Udrea, cu 340 de articole. Fostul ministru Vasile Blaga este prezent in 276 de postari. Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, este mentionat in 104 de articole, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, in 76, iar ministrul Apararii, Gabriel Oprea, in 75, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, in 47, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, in 29, si ministrul Culturii, Kelemen Hunor, in 25.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.