Reteaua Corect

Omul Zilei – Dănuța Budeanu, zisă #EuV-amZis.

Scris de Cozmin Gusa in 27 septembrie 2023 la 08:56, in Politics. 387 vizualizari Intra in discutie TaguriDana Budeanu, omul zilei shortlinkhttp://crct.ro/nBY7

„Omul Zilei” de astăzi este nimeni alta decât Dănuța Budeanu, zisă #EuV-amZis. După cum observați în poză, fondul „Omului Zilei” de astăzi nu este nici alb, nici negru; el este gri deschis. Am dedicat această culoare Dănuței Budeanu și pentru că nu voiam să o caracterizez ca fiind neapărat „Omul Negru”, nu-mi plac aceste verdicte despre colegi din presă, dar griul deschis se potrivește bronzului pronunțat de Mediterană cu care Dănuța Budeanu a venit și s-a prezentat pe ecranele televizoarelor din România. Nu-i așa, bronzul acela merge bine asortat cu un deux-pieces gri deschis, ca să intru puțin în domeniul ei de modă, unde nu mă pricep chiar deloc, dar pricepeți voi care e treaba cu acest gri deschis, care nu este nici alb, nici negru.

Dana Budeanu a marcat ieri, prin apariția publică, și a marcat și de bine, dar mai ales de rău, după părerea mea. Oricum este de semnalizat și de remarcat și de apreciat faptul că nu o mai laudă „toată ziua, bună ziua” pe Gabriela Firea, lucru pe care l-a făcut cam de prin 2019 în continuu și care mult bine nu i-a adus, ba chiar dimpotrivă. S-a remarcat ieri, pentru că, după părerea mea, Dănuța Budeanu a fost trimisă în public, făcând fel de fel de afirmații, fie pe rețelele de socializare, fie apoi la televizor, la Victor Ciutacu, ca să încerce să stingă incendiul provocat de cazul lui Buzatu de Vaslui, pentru că este un incendiu mare acesta, doar o parte este vizibilă public, o altă parte nu este vizibilă public. Și uite așa Dănuța Budeanu ne-a anunțat ieri că „nu sunt bărbați adevărați decât ăia care își țin banii în portbagaj”, încercând o glumă cu caracter sinistru despre felul în care fură baronii astăzi, adică fură cu portbagajul de bani.

A fost programată să apară la Ciutacu de la orele 22, adică imediat după ce Marcel Ciolacu și-a încheiat sau se pregătea să-și încheie la Antena 3 emisiunea în care, după cum v-am spus, încerca să ne convingă că totul va fi bine, în condițiile în care noi vedem că ne îndreptăm într-o direcție proastă. În emisiunea lui Ciutacu, Dănuța Budeanu a zis multe, dar a zis două lucruri care merită remarcate. Unul de rău, adică ea i-a îndemnat pe români să accepte, dom’le, și chestia asta că oamenii ăștia care conduc Guvernul, ministerele, primăriile, Consiliile Județene trebuie să fure și ei și să acceptăm că trebuie să fure 10% și să acceptăm mai ales de la cei care fac treabă bună acest lucru. Păi nu e bine, măi, Dănuțo, pentru că dacă s-ar face cum zici tu, n-am mai fi în România, am fi în Rusia, că ăsta e modelul rusesc. În Rusia se știe că cea mai bună afacere este să ajungi în administrație sau în politică și acolo, într-adevăr, cât te lasă Putin și FSB-ul, atâta furi. Cine o fi îndemnat-o pe Dănuța Budeanu să spună această prostie, care mod clar nu-i conformă nici cu dorințele românilor, dar nu-i conformă nici cu democrația, pentru că am ieșit imediat din democrație, nu știm; dar ne putem închipui că cineva a păcălit-o și a pus-o să rostească aceste cuvinte pe care lumea le va reține.

Am mai remarcat, și asta de bine, că i-a sfătuit pe toți cei din PNL și PSD să-și trimită amantele un an acasă, presupunând, și dacă nu știe aceste lucruri Dănuța Budeanu, cine să le mai știe, că marea majoritate a bărbaților de stat, pesediști și liberali, au la butonieră era să zic sau la rever sau în altă parte atârnată cel puțin o amantă, iar în viziunea Dănuței Budeanu aceste amante sunt destinate a bloca munca care altfel ar fi foarte serioasă a acestor oameni în folosul statului. Bineînțeles că nu-i așa, dar îndemnul ei cu bătaie lungă și cu bătaie sus, dacă ținem cont de filmulețele cu amante pentru bărbați politici celebri care au apărut în ultimele zile, asta a fost o treabă utilă.

Închei aici prezentarea „Omului Zilei” de astăzi, amintindu-i Dănuței Budeanu că este toamnă, griul deschis se poate transforma într-unul mai închis și, Doamne ferește, să n-ajungă la negru.

(transcrierea rubricii „Omul Zilei” din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Autor: Cozmin Gușă

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.