Reteaua Corect
Cozmin Gusa

Omul negru al zilei – Maia Sandu

Maia Sandu este „omul negru al zilei” de astăzi, în calitatea ei de cetățean român, de vorbitoare a unei limbi oficiale, numite limba română, și de beneficiară, în calitate de președintă a Moldovei, de sprijinul de toate felurile, îndestulător, al statului român, pentru țara pe care o conduce. Maia Sandu a instituit o dictatură, care nu este reclamată în presa occidentală, dar este evidentă atunci când analizați, asupra mediului politic și asupra mass mediei din Republica Moldova. Dacă ești împotriva ei, ești putinist. Dacă ești împotriva ei, ești scos, ca partid, în afara legii. Dacă o critici, ca presă, ți se iau drepturile de a emite, ți se ia licența, se fac dosare penale jurnaliștilor. S-a întâmplat cu multe televiziuni care nu mai emit, 6 la număr, la Chișinău. S-a întâmplat și cu RTV-ul din România, pentru că a îndrăznit să-i dea tribună Marinei Tauber, care este rivala sa la următoarea competiție prezidențială. RTV-ul nu se mai prinde la Chișinău, a fost scos din toate grilele de cablu, și avea o audiență semnificativă.

Am observat că Maia Sandu, încurajată de către Ambasadorul american de la Chișinău și de către oamenii lui George Soros și de către Laura Codruța Kovesi, a luat taurul de coarne și ieri a avut o conferință de presă, pe care am urmărit-o în reluare pe Blogul lui Ion Cristoiu, unde a anunțat înființarea unui organism de tip patriotic, așa l-a definit, sigur, cu o terminologie englezească, organism care va monitoriza presa. Care presă nu se va inspira din surse oficiale, adică, altfel spus, presa care nu va minți din surse oficiale, va fi pusă la zid și eliminată. Maia Sandu, practic, cu acest anunț, consfințește dispariția libertății de exprimare în Republica Moldova, o republică de oameni necăjiți, dar mult mai curajoși decât românii. Sunt luni întregi de când moldovenii ies în stradă împotriva guvernării ei, pentru necazurile care le-au fost cauzate, și ea continuă să-i eticheteze ca fiind putiniști.

Această doamnă din rețeaua lui Soros merită să fie omul negru al zilei. Tare mi-e teamă că ce a început la Chișinău este un experiment și o repetiție pentru ce se dorește să se impună la București, numai că situația e diferită la București. Noi avem cel puțin Clubul de Presă care veghează ca acest lucru să nu se întâmple, și în folosul presei independente, dar mai ales pentru drepturile cetățeanului român care vrea să fie bine informat.

(transcrierea rubricii „Omul negru al zilei” din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Video pe SolidNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.