Reteaua Corect
Stelian Tanase

Întărâtă-i drace! PSD-ul zace!

Scris de Stelian Tanase in 12 ianuarie 2018 la 13:25, in Politics. 422 vizualizari Intra in discutie TaguriCarmen Dan, cex, demisie, demitere, MAI, Mihai Tudose, PSD, seful Politiei shortlinkhttp://crct.ro/ns5M

Imaginile cu dna Carmen Dan – ieșita emoționată în fața presei la declarații aseară tîrziu – au fost de rîsu-plînsu. A ieșit în public ca să ne citească dintr-o foaie cum a fost povestea cu demiterea șefului Poliției române. Cine minte!? Ce a zis ea vs. ce a zis Tudose. D-na Carmen Dan ne-a relatat o bîrfă ca la coafor. Ceva intre penibil și comedie burlescă. Ți se făcea milă de biata femeie nevinovată pusă într-o situație atit de delicată – să stea dreaptă între doi bandiți politici. D-na ministreasă a căzut între mese și este folosită copios de ambii în lupta lor pentru putere. Halal bărbați!

Pe scurt, Tudose a zis că nu mai lucrează cu ea pentru că l-a mințit. Ea a zis că nu este adevărat și a arătat țidula, exact ca-ntr-o Scrisoare pierdută. Lucrurile s-ar fi petrecut altfel, zice ea. Mai mult, premierul Tudose este carmen dan 3cel care a mințit. Să vezi ditamai caftul cu o femeie fragilă care nu știe exact ce caută acolo, e ceva fff tare, ca un whisky first class. Să spun că dna ministru s-a ținut bine. Resortul ei a fost intim. A fost trimisă în misiune de șeful ei de partid să ii apere onoarea, recte cauza. Dragnea, cum îi place lui, lucrează prin interpuși. Nu a ieșit personal în față, bărbătește. De ce să se ia el la trintă cu Tudose? Pentru a-și apăra fidela colaboratoare? Dar ce e prost? A trimis-o pe fosta secretară de la Videle să facă oficiile. E drept a aranjat să i se scrie un text in limba de lemn. Ministreasa l-a citit cu poticneli, dar pină la urmă l-a tudose 2terminat. Ooof! Credeam că o să leșine acolo. Cum a terminat, nici nu a pus punct, a zbughit-o.

Poanta era la final, ca într-o fabulă. De ce nu demisonează? Pentru că soarta ei este în mîna partidului care a făcut-o ministru, care la rîndul lui este condus de liderul maxim pe numele lui Liviu Dragnea. În concluzie, Dragnea a tras o copită în direcția lui Tudose. Războiul continuă! Dragnea nu vrea chip să scape din mînă ditamai ministerul de interne. Controlul asupra lui este o pîrghie esențială a puterii. În plus a vrut să trimită spre PSD mesajul că deși e-n refugiu în dragnea 222Moldova încă mai are resurse și nu a capitulat. Demisia d-nei Carmen Dan de la MAI ar fi însemnat că Dragnea este pe ducă și cedează pozițiile. Ca atare e de așteptat ca la sfirșitul lunii ianuarie la CEx să se joace tontoroiul pe cadavrul lui politic.

La mutare acum este Mihai Tudose. Are sînge în instalație să o demită urgent pe Carmen Dan – cel mai slab ministru de interne de după 1989? Sau se ține în continuare de ironiile și zefleemelele lui obișnuite!? Intărîtă-i drace! Sau cum s-ar zice în Teleorman – Pe ei, că n-are gloanțe!

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.