Reteaua Corect

Nou derapaj extrem de grav al lui Orban: Afacerea „Topolinski”

Scris de newsreporter in 01 iulie 2020 la 11:41, in Politics. 428 vizualizari Intra in discutie Taguricnsc, Ludovic Orban, masti, topolinski shortlinkhttp://crct.ro/nwj7

Premierul Ludovic Orban a declarat azi că nu este întemeiată contestaţia privind licitaţia pentru achiziţia de măşti pentru persoanele vulnerabile, solicitând Comitetului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC) să soluţioneze această speţă rapid, scrie Inpolitics.ro.

„Solicit CNSC să soluţioneze cu celeritate, să nu aştepte cele 20 de zile şi să acorde o prioritate absolută soluţionării acestei contestaţii. Din punctul meu de vedere, contestaţia nu este întemeiată, măştile au fost achiziţionate în funcţie de preţ – un preţ de 0,68 de lei – iar al doilea criteriu a fost termenul de livrare – termenul de livrare convenit a fost de şapte zile. Compania care contestă nu şi-a arătat capacitatea de a livra în cadrul termenului care a fost stabilit în documentaţia pentru licitaţie. Mi se pare o contestaţie care să ne pună beţe în roate. Solicit CNSC să soluţioneze rapid această contestaţie”, a declarat premierul după o vizită la Uzina ALRO Slatina.

O firmă autohtonă, Best Achiziții, a contestat rezultatul licitației organizate de ministerul Sănătății pentru achiziția de 115 milioane de măști, cîștigătoare fiind o firmă obscură, Naguma Medical Supply SRL, deținută de un afacerist canadian din domeniul imobiliarelor.

După ce, zilele trecute, Ludovic Orban a scandalizat prin indicațiile date magistraților de a judeca «cu mai multă atenţie» cauze concrete aflate pe rolul instanţelor, acum, el recidivează trasînd sarcini CNSC, organism independent cu activitate administrativ-jurisdicțională, avînd competența soluționării contestațiilor de achiziție și ai cărui membri sunt desemnați prin concurs. 

Inpolitics.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.