Reteaua Corect

Nicușor Dan aruncă buzduganul înainte: amenință cu judecata pe oricine va face dezvăluiri despre el

Scris de newsreporter in 06 august 2020 la 11:42, in Politics. 372 vizualizari Intra in discutie Taguridezvaluiri, judecata, nicusor dan shortlinkhttp://crct.ro/nwtN

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, susține că vede deja insinuări și zvonuri conform cărora ar urma să fie fabricate materiale calomnioase la adresa sa. Nicușor Dan amenință că îi va da imediat în judecată pe cei care vor lansa astfel de informații, relatează Știripesurse.ro.

”De ani de zile, anumiți oameni din sfera corupției bucureștene - deranjați de acțiunile noastre - și unii politicieni corupți au încercat să-mi discrediteze activitatea. Deși au plătit bine pentru acest scop, nu au găsit nimic, dar asta nu i-a oprit să fabrice zvonuri și insinuări calomnioase.

Asta s-a întâmplat inclusiv în campaniile precedente în care am fost implicat, asta fac și acum. Nu mă impresionează. Mi-am asumat de la început că voi deranja, am știut că vor exista astfel de reacții. Cu Asociația Salvați Bucureștiul ne luptăm de ani buni pentru binele orașului, care nu se suprapune cu binele lor.

Sunt convins că vor încerca să fabrice, în continuare, probe așa-zis compromițătoare, să inventeze false dosare și dovezi. Nu există om cinstit în București care să mă arate cu degetul. Ceilalți vor răspunde pentru fiecare insinuare, pentru fiecare acuzație nefondată, pentru fiecare calomnie. În instanță. Ca să nu ne mai pierdem timpul în dezbateri publice menite să deturneze atenția de la dezastrul pe care l-au făcut în București.

Firea, Bădulescu și ceilalți pesediști sunt speriați acum mai mult decât oricând că nu vor mai profita de pe urma acestui oraș, la conducerea căruia au ajuns fără cunoștințe, fără viziune, fără voința de a face bine.

Au băgat în faliment un oraș cu un buget enorm, au otrăvit aerul, ne-au sufocat traficul. Și asta vor să facă în continuare. Ceea ce nu înțeleg ei este că a venit timpul să plece, să ne lase. Să ne lase orașul în pace, să nu ne mai polueze cu mizeria lor morală, cu incompetența lor, cu interesele lor politice și financiare.

Le transmit ca nu suntem toți ca ei. Există și oameni cinstiți. Peste două milioane numai în București.”, scrie Nicușor Dan.

 

Știripesurse.ro 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.