Reteaua Corect

Nicolae Ciucă îi transmite un semnal rău lui Joe Biden

Premierul României, Nicolae Ciucă, are joi, 2 decembrie, o întâlnire cu preşedintele The Heritage Foundation, Edwin J. Feulner, de la ora 10,00 la Palatul Victoria. Informația a fost transmisă de Guvernul României. Nu este însă foarte clar ce caută reprezentantul Heritage Foundation în țara noastră și de ce a acceptat premierul o astfel de întâlnire, relatează Știripesurse.

Este interesant de precizat, dincolo de anunțul sec al Guvernului, ce a făcut recent The Heritage Foundation.

Organizația are un adevărat război cu președintele american Joe Biden și este una apropiată de Donald Trump, fostul președinte al SUA. Heritage Foundation a anunțat recent că dă în judecată administrația lui Biden, pentru impunearea vaccinului obligatoriu. Vaccinarea obligatorie  este o „amenințare gravă mortală la adresa libertății noastre individuale”, a spus fundația, citată de FOX NEWS.

Fundația Heritage a intentat un proces împotriva mandatului președintelui Joe Biden privind vaccinarea COVID-19 pentru angajatorii privați, susținând că este un „abuz grav” al puterii guvernamentale și o încălcare a libertății personale, a anunțat think tank-ul conservator. Centrul American pentru Drept și Justiție a intentat un proces în numele Fundației Heritage la Curtea de Apel din SUA pentru Circuitul DC, care a susținut că mandatul privind vaccinarea cerută de Biden, pus în aplicare de Administrația pentru Securitate și Sănătate în Muncă (OSHA), reprezintă un „abuz grav de putere” și „încalcă în mod clar puterea polițienească a statelor rezervate în mod expres de al zecelea amendament”. Mandatul „depășește, de asemenea, autoritatea guvernului federal în temeiul clauzei privind comerțul” și i-ar obliga „în mod inadmisibil” pe cetățeni „să acționeze așa cum i-ar cere Guvernul”.

Kay C. James, președintele în funcție al fundației, a emis o declarație în care a numit mandatul o „depășire inacceptabilă” din partea administrației Biden. „Dr. Roberts și cu mine, împreună cu Consiliul de administrație, am convenit în unanimitate că Fundația Heritage are un rol vital de jucat în instanțe pentru a proteja și asigura libertatea tuturor americanilor de a lua decizii medicale pentru ei înșiși”, a spus James. Procesul fundației vine la câteva zile după ce OSHA a anunțat că respectă o hotărâre judecătorească și suspendă executarea mandatului pentru marile întreprinderi private.

„După învestirea președintelui Donald Trump, au existat o serie de victorii ale politicii conservatoare, în special reforma fiscală, iar Fundația Heritage a jucat un rol în toate acestea. Doar în primul său an, administrația Trump a îmbrățișat aproape două treimi din recomandările de politică din cele cinci publicații ale Heritage”, se arată în descrierea fundației.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.