Reteaua Corect

Nicolae Ceaușescu îl lustreză pe Dumitru Lupescu, deputat USR

Senzațional! Cel mai radical lider #Rezist, Marian Moroșanu, poreclit Nicolae Ceaușescu, a decis că a sosit momentul să-l lustreze pe unul dintre liderii USR, partid politic al #Rezist, întrucât acesta, după opinia fostului revoluționar, a participat activ la reprimarea demonstranților în decembre 1989. Publicăm mai jos imaginile furnizate de Moroșanu, alias Ceaușescu, precum și textul integral pe care acesta ni l-a pus la dispoziție, exact în forma în care ne-a parvenit.

„ASTAZI VOI SCRIE DE UN FOST OFITER ACTIV CU GRAD SUEPRIOR SI CU FUNCIE FOARTE INPORTANTA IN MINISTERUL APARARI COMUNISTE DIN TIMPUL REVOLUTIE ROMANE DIN DECEMBRIE 89,STIU CA PENTRU UNI SUSTINATORI USR  SE VOR SUPARA  PE MINE,DAR DACA TOT VREM LUSTRATIE SA FIE PENTRU TOATA CLASA POLITICA .ESTE VORBA DE DOMNUL DEPUTAT  DUMITRU LUPESCU  MEMBRU USR,DAR PANA SA IA FINTA ACEST FRUMOS PARTID  TANAR. OFITERUL SUPERIOR NU A FOST IUBITOR DE ALTE PARTIDE CA DE EXEPLU FSN,FDSN.PD.PDL PNL ??SI AC IRONIA SOARTEI CEI ACRE AU FOST IN FUNCTI INPORTANTE IN REVOLUTIA DIN 89, ACUMA ESTE SECRETARUL COMISIEI PARLAMENTARE A REVOLUTIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989. DUMITRU LUPESCU INAINTE  DE 89 A FOST OFTER  SUPERIOR .

În anul 1972 mi-am început activitatea de ofiţer activ în Ministerul Apărării Naţionale, fiind selecţionat şi numit în funcţia de comandant pluton infanterie – gardă şi protocol la Regimentul 30 Gardă Bucureşti. Un an (1974-1975) am fost comandant pluton la Regimentul 2 Mecanizat din Bucureşti. Din 1975 şi până în 2001 mi-am continuat activitatea ca ofiţer de stat major în două comandamente de mare unitate (U.M.01035 şi U.M.02450) din Bucureşti, unde am desfăşurat activităţi de coordonare, control şi îndrumare pe linie de specialitate. Vreau sa stiu activitatea domnului deputat in zilele de 16-- 22 decembrie 1989, si 13 spre 14 iunie 1990 cand armata a scos taburile ,tancurile, camioanele pline cu soldati. In timisoara din 16 -22 decembrie sa tras asupra  romanilor care strigau jos comunismul libertate.La cluj romanul Calin Nemes a fost inpuscat  la ordinul unui capitan de armata.In  Bucuresti in ziua de 21 decembrie 89 un camion al armatei romane plin cu soldati inarmati au trecut peste romani care au murit la Unversitati in fata biserici coltea in aceias zi si mai ales spe seara au fost scoase taburile si tancurile pe strazile capitalei,tragand asupra romanilor care strigau jos comunismu, libertate jos tiranu Ceausescu .iar in 13 spre 14 iunie 1990 Armata  seara au scos taburile  caminoanele pline cu soldati iar in noaptea de 13 spre 14 iunie 1990 armata a tras in plin in romani au fost omorati cam 7 persoane oficial,dar eu am vazut 2 inpuscati langa mine 1 in gat iar al 2 in cap .Domnul Ofiter superior Dumitru Lupascu  in 89 avea  o functie foarte inportanta in ministerul aparari MAPN era ofiter de stat major sediul  se afla in drumul taberi str Ho SIMIN actuala Vasile Milea si de unde in timpul revolutiei a fost inpuscat colonelul Gheorghe Trosca inpreuna  cu alti colegi ,care venisera sa apere ministerul aparari de Teroristi.Avea unctia care ii permitea sa primeasca toate informatile de la ministru aparari fostul Vasile MIlea si nu aa dat mai departe ordinul la subalterni  dansului din minister catre unitatile militare? stia de ordinul de lupta dat de catre Ceausescu  "RADU CEL FRUMOS",care insemna ca toata Armata Romana ,MIlitie Securitatea,Garzile  Patriotice  era armata partidului comunist care existau in ori ce fabrica intreprindere si institutiile comuniste. Domnule Dumitru Lupescu asteptam  sa  raspundeti la aceste intrebari. Daca vrem curatenie  atuncea sa facem."

Ceausescu Marian

Ceaușescu îl lustrează pe Lupescu

Ceaușescu îl lustrează pe Lupescu

3 imagini in galerie

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.