Reteaua Corect

Nepotul lui "JFK", și-a anunțat candidatura la preşedinţie în 2024

Robert Kennedy Jr., nepotul preşedintelui american "JFK" asasinat în 1963, a anunţat miercuri că este candidat la alegerile prezidenţiale din SUA din 2024, relatează AFP, potrivit HotNews.

„Îmi anunţ candidatura la învestitura democrată", a afirmat sexagenarul, ale cărui şanse de reuşită sunt limitate, în faţa susţinătorilor săi din Boston.

Robert Kennedy Junior este fiul fostului ministru democrat al Justiţiei şi candidat la preşedinţie Robert Kennedy, care a fost asasinat în 1968, dar şi nepotul preşedintelui John Fitzgerald Kennedy, asasinat cu cinci ani mai devreme.

Avocat specializat pe probleme de mediu, el este cunoscut încă din 2005 pentru propagarea unor teorii ale conspiraţiei privind vaccinurile, legând în special autismul de una dintre componentele acestora.

La mitingul, desfăşurat în statul Massachusetts - fieful familiei Kennedy - Robert Kennedy Jr. s-a angajat să "elimine diviziunile" care afectează Statele Unite, spunând în cele din urmă "adevărul poporului american".

Kennedy și-a folosit discursul de lansare a campaniei pentru a critica închiderea școlilor și a afacerilor în timpul pandemiei de coronavirus și pentru a insista că guvernul și mass-media „ne mint”.

„Misiunea mea în următoarele 18 luni ale acestei campanii și pe parcursul președinției mele”, a spus el, „va fi să pun capăt fuziunii corupte a puterii de stat și corporative care amenință acum – amenință acum – să impună un nou tip de feudalism corporativ în țara noastră; pentru a ne monetiza copiii, (...); pentru a ne otrăvi copiii și oamenii noștri cu substanțe chimice și medicamente; să ne extragă bunurile; (...) și a ne menține într-o stare constantă de război”.

 

În mulțimea care a participat la miting, câțiva dintre susținătorii săi purtau șepci anti-vaccin.

Robert Kennedy Jr. este unul dintre puţinii candidaţi care s-au alăturat oficial taberei democrate, aşteptând decizia preşedintelui Joe Biden. În vârstă de 80 de ani, liderul de la Casa Albă susţine că intenţionează să candideze pentru un al doilea mandat, dar nu şi-a oficializat încă intrarea în campanie.

Video pe HotNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.