Reteaua Corect

Încep EXECUȚIILE în PNL: criterii de evaluare nemaivăzute pe scena politică/DOCUMENT

Președintele PNL, Ludovic Orban, a scăpat de problemele în justiție și acum se pregătește să își impună dominația totală asupra filialelor județene ale PNL. Surse din conducerea PNL susțin, pentru STIRIPESURSE.RO, că ar tebui înlăturați 10 președinți de filială incomozi pentru Orban, iar pentru asta, la Consiliul Național al PNL, de duminică, se instituie criterii de evaluare nemaivăzute în România, relatează Știripesurse.ro.

CONSULTAȚI AICI ÎNTREG DOCUMENTUL PRIVITOR LA CRITERIILE DE EVALUARE ALE LIDERILOR JUDEȚENI

Liderii de filială ai PNL vor fi nevoiți să extrem de activi în mediul online, dacă vor să treacă proba de foc la evaluarea națională. Fiecare filială va trebui să aibă conturi oficiale de Facebook, conturi secundare, grupuri de Facebook și există obligația de a promova mesajele lansate de liderii PNL la nivel național.

”6. Comunicarea online

6.1. Fiecare filială va dezvolta o pagină de Facebook și un site propriu care va prezenta zilnic activitatea reprezentanţilor filialei locale și va prelua mesajele naţionale transmise prin site-ul şi pagina de Facebook naţională.

Exemplu: numele paginii de Facebook - PNL Arad.

Exemplu: numele siteului - www.pnlarad.ro.

6.2. Fiecare membru al PNL cu funcție de conducere în partid sau în administrația locală, precum și parlamentarii PNL trebuie să îşi dezvolte un cont de Facebook prin care să transmită, zilnic, mesajele Partidului Naţional Liberal şi să comunice periodic cu cetăţenii prin intermediul contului personal.

Partidul Naţional Liberal

6.3. Fiecare filială va dezvolta, pe platforma Facebook, o structură locală arborescentă de grupuri locale, pagini oficiale și conturi personale ale membrilor filialei, cu rolul de a transmite mesajele PNL către cât mai multe persoane din afara partidului.

6.4. Fiecare filială va identifica şi va iniţia demersurile necesare pentru a se apropia de influencerii locali care susțin idei, valori și principii apropiate de cele promovate de Partidul Naţional Liberal.

6.5. Fiecare filială va face demersuri pentru a asigura resursele umane şi logistice necesare îmbunătățirii calității mesajelor transmise, atât din punct de vedere al conținutului, cât și al formei de prezentare.

Exemplu: se vor face investiţii în aparatura foto/video/audio pentru transmiterea live a conferinţelor de presă şi a acţiunilor din teritoriu; se va aloca buget pentru promovarea iniţiativelor şi mesajelor Partidului Naţional Liberal către public.

6.6. Fiecare filială va avea preocuparea constantă de a creşte impactul şi favorabilitatea mesajelor Partidului Naţional Liberal, conform indicatorilor de performanţă stabiliţi”, se arată în documentul PNL.

După ce au realizat această rețea de conturi de Facebook, liderii de filiale vor fi evaluați. Iată câteva dintre criteriile de evaluare:

”16. Numărul de conturi de Facebook aflate în reţeaua locală a membrilor filialei;

17. Numărul de prieteni/ followeri noi pe conturile liderilor filialei şi ale aleşilor proveniţi din cadrul filialei;

18. Numărul total de vizualizări ale paginilor oficiale ale filialelor/lună. Impactul mesajelor/postărilor/lună. Numărul total al interacţiunilor cu postările. Numărul aprecierilor noi ale paginilor oficiale ale filialelor.

19. Numărul grupurilor locale deschise (fiecare localitate câte un grup, cu membrii din comunitatea respectivă). Numărul membrilor adăugaţi lunar în grupul oficial al filialei”, se mai arată în același document.

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.