Reteaua Corect

MURARU, LUAT LA ROST PRIVIND CHELTUIELILE FARAONICE ALE AMBASADEI DE LA WASHINGTON

Mega-evenimentul cultural de la Washington intitulat „Amazing Grace: Celebrating Religious Freedom”, dar și alte acțiuni ale ambasadei României în SUA stârnesc controverse și întrebări privind cheltuielile efectuate de ambasadorul Andrei Muraru. Deputatul AUR Dan Tănasă a adresat un set de întrebări oficiale MAE, cerând clarificări cu privire la aceste cheltuieli considerabile, scrie Inpolitics.

Între întrebările adresate MAE se numără:

”1. Care a fost costul total al concertului intitulat „Amazing Grace: Celebrating Religious Freedom. A Romanian Tribute to America” organizat în Washington D.C.? Vă rugăm să oferiți o prezentare exhaustivă a bugetului de venituri și cheltuieli.
2. Cine a asigurat finanțarea acestui eveniment cultural, care a fost procedura prin care au fost alocate sumele din fonduri publice?
3. Care este lista completă a invitațiilor trimise și care din aceste persoane au fost prezente, efectiv, în data de 10 septembrie, atât din România cât și din SUA?
4. Care sunt costurile acțiunii intitulate „50 de state, o comunitate” a dlui ambasador Andrei Muraru? Vă rugăm să ne comunicați un buget complet care să cuprindă costurile pentru fiecare deplasare și întâlnire.
5. Care sunt rezultatele efective ale acțiunii intitulate „50 de state, o comunitate”?
Câte acorduri, parteneriate sau programe de colaborare au fost încheiate în urma deplasărilor? Care este bilanțul rezultatelor concrete și obiective, în afara „dialogului și menținerii relațiilor”?
6. Cât costă chiria și întreținerea reședinței diplomatice a dlui ambasador Andrei Muraru? Unde este aceasta situată și care sunt motivele pentru care ambasadorul României în SUA necesită un asemenea imobil grandios pentru a-i servi drept reședință diplomatică?
7. Din ce motiv a fost încheiat un contract între Ambasada României și una dintre cele mai mari și scumpe case de avocatură din lume, firma americană Arnold & Porter Kaye Scholer LLP (″Arnold & Porter″)? Care este onorariul perceput de către această casă de avocatură? Care sunt obiectivele trasate și rezultatele așteptate în schimbul acestor sume?” mai solicită deputatul printr-o interpelare parlamentară. (B.T.I.)

Inpolitics

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.