Reteaua Corect

MUNGIU, DESPRE PRESA SRI, SPP, DOI ȘI UN SFERT ȘI A ARMATEI

Scris de newsreporter in 12 august 2022 la 08:51, in Politics. 478 vizualizari Intra in discutie TaguriAlina Mungiu, armata, Doi si un sfert, presa, spp, sri shortlinkhttp://crct.ro/nA0f

”De ce nu expun serviciile noastre secrete infiltrarea ruso-chineză? Au bani de la buget destui, mi se pare, atunci cînd îi compari cu Germania. În loc să contribuie la dezinformarea generală cu fabricile lor de comentatori online care tot ce nu înțeleg – și cît îi duce capul vă las să ghiciți – pretind că vine de la Putin, contribuind la fake news și industria de calomnie și cacofonie care e online-ul românesc, mult mai practic ar fi să publice firmele de PR, fundațiile și asociațiile politice sau de orice fel care sunt finanțate din Rusia și China” scrie politologul Alina Mungiu pe siteul România curată, potrivit Inpolitics.

”Infiltrarea rusească nu e o glumă. Rusia finanțează de mulți ani fabrici de trolli în Occident și țări de interes pentru ei (Filipine, Brazilia) pentru a fi active la momentul alegerilor (sau Brexit), finanțează instituții și persoane occidentale, și mai ales partide – partide mici de extrema dreaptă sau stînga, care nu au finanțări destule de la buget sau private și nici nu le permite legea să ia altele.

Putem lupta cu infiltrarea rusească cu mai puțină dezinformare și mai multă informare, drag stat român? Avem la putere o mare coaliție, sprijinită de multe și prospere servicii secrete, cine ne oprește să oprim eficient infiltrarea și dezinformarea ACUM? Tot aud de AUR că ar fi ai rușilor. Foarte periculos dacă e așa. Dar toate mecanismele există pentru a dovedi sau infirma, nu doar a perpetua zvonuri.

Avem autoritatea contra spălării banilor care ne caută pe toți la orice transfer mai mare, presupunând că plata e pe persoană și nu pe instituție. Sau ne e teamă că dacă aplicăm directivele europene corect iese la iveală și presa SPP, mare luptătoare pentru statul de drept, și presa doi și-un sfert, și presa serviciului de informații a Armatei, care strînge informații prin redacțiile din București, nu prin Crimeea, și presa SRI și tot așa. Avem toate astea și tot nu știm care presă e plătită de ruși” mai scrie Mungiu. (B.T.I.)

Inpolitics

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.