Reteaua Corect

Medvedev: 'Oricare din funcționarii britanici poate fi considerat o țintă militară legitimă!'

Scris de newsreporter in 01 iunie 2023 la 09:04, in Politics. 224 vizualizari Intra in discutie Tagurifunctionari britanici, medvedev, tinta militara shortlinkhttp://crct.ro/nBp6

Oricare din funcționarii britanici poate fi considerat o țintă militară legitimă, transmite vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, fostul preşedinte Dmitri Medvedev, potrivit Știripesurse.

  • Context: Şeful diplomaţiei britanice, James Cleverly, a declarat marţi că Ucraina are dreptul să lovească ţinte pe teritoriul rus în scop de autoapărare, informează dpa, relatează Agerpres. „Ucraina are dreptul legitim să se apere. Ea are dreptul legitim de a face aceasta în interiorul propriilor sale frontiere, desigur, însă ea are de asemenea dreptul să proiecteze forţe dincolo de frontierele sale pentru a submina capacitatea Rusiei de a proiecta forţe în interiorul Ucrainei", a spus Cleverly, membru al Partidului Conservator aflat la guvernare în Regatul Unit, în timpul unei conferinţe de presă alături de omologul său estonian Margus Tsahkna, în capitala Estoniei, Tallin. "Prin urmare, ţintele legitime dincolo de propria sa graniţă sunt parte a autoapărării Ucrainei. Şi noi trebuie să recunoaştem aceasta", a adăugat James Cleverly. Şeful diplomaţiei britanice nu a dorit să comenteze asupra dronelor care au lovit Moscova,

„Secretarul de Externe al Marii Britanii Cleverly a declarat că Ucraina „are dreptul legitim de a... proiecta forță dincolo de granițele sale pentru a submina capacitatea Rusiei de a proiecta forță în Ucraina însăși”. Potrivit acestuia, țintele militare legitime dincolo de granița Ucrainei fac parte din autoapărarea acesteia.

Funcționarii proști din Marea Britanie, dușmanul nostru etern, ar trebui să-și amintească că, în cadrul dreptului internațional universal acceptat care reglementează războiul modern, inclusiv Convențiile de la Haga și Geneva cu protocoalele lor adiționale, statul lor poate fi, de asemenea, calificat ca fiind în război.

Astăzi, Regatul Unit acționează ca aliat al Ucrainei, oferindu-i ajutor militar sub formă de echipamente și specialiști, adică, de facto, conduce un război nedeclarat împotriva Rusiei.

Așa fiind, oricare dintre funcționarii săi publici (fie militari, fie civili, care facilitează războiul) poate fi considerat drept o țintă militară legitimă”, a spus Dmitri Medvedev, pe Twitter.

Știrpesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.