Reteaua Corect
Sorin Rosca Stanescu

Mai-marele planetei, Bill Gates

Scris de Sorin Rosca Stanescu in 18 septembrie 2022 la 10:34, in Politics. 848 vizualizari Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAbe

Este uluitor. Halucinant. Profund revoltător. Două dintre cele mai prestigioase publicații din Europa, Politico și Welt, după o îndelungată și laborioasă documentare, au făcut o dezvăluire care pune în genunchi guvernele tuturor statelor din UE. Și nu mai puțin, guvernul Statelor Unite. Un simplu particular, este într-adevăr unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, Bill Gates, s-a substituit celor mai puternice guverne, a privatizat lupta împotriva pandemiei COVID și este responsabil pentru toate măsurile luate, unele abuzive, altele de-a dreptul tâmpite, care au transformat bătălia anti-covid, într-un eșec la scară globală. Cum a fost posibil?

Bill Gates a acționat prin patru ONG-uri, care, într-o formă  sau alta, îi aparțin, acestea fiind, la un capăt,  legate ombilical de Organizația Mondială a Sănătății, pe care multimiliardarul și-a  subordonat-o în ultimii ani. La un al doilea capăt, de guvernele statelor lumii, unde au exercitat puternice și costisitoare acțiuni  de lobby. Și la al treilea capăt de industria Pharma, în care multimiliardarul a investit sume imense care au  generat profituri pe măsură.

Este, indiscutabil, cea mai mare afacere, probabil din  istoria lumii și în același  timp cea mai periculoasă  pentru că cele două  ținte au fost sănătatea populației lumii și normalitatea în care  guvernele ar  trebui să-și desfășoare activitatea. Subordonându-și Organizația Mondială a Sănătății printr-o masivă cumpărare de influență, și în același timp, subordonând guvernele lumii, prin operațiuni extrem de active de lobby, cele patru ONG-uri, conduse de Bill Gates, au construit întreaga  arhitectură a așa-zisei lupte  împotriva pandemiei. Măsuri de protecție. Unele  dovedite  inutile, iar altele de-a dreptul periculoase. Tratamente. Unele abuzive, altele neștiințifice și unele de-a dreptul mortale pentru pacienți. Fabricarea și  promovarea, pe picior, a unor așa-zise vaccinuri al căror efect nu a fost verificat în prealabil și nici ulterior cercetat. Repartizarea vaccinurilor pe țări în Europa, prin intermediul Ursulei von der Leyen,  astfel încât statele au fost obligate să  plătească  un număr disproporționat de mare de doze față de necesar, dintre care o  bună parte au ajuns la ghenă. Toate aceste activități au fost acompaniate de o serie întreagă de măsuri restrictive, care au încălcat  drepturile și libertățile fundamentale ale omului, au îngenunchiat prevederile constituționale  și au vizat, între altele, restricții severe de circulație, închiderea granițelor, blocarea contactelor inter-umane, compromiterea sistemului de învățământ prin instituirea școlilor la distanță.

De aspectele penale ale mega-escrocheriei ar trebui să se ocupe procurorii. Începând chiar cu parchetul european, a cărui conducere a fost încredințată unei persoane, Laura Codruța  Kovesi, din capul locului arvunită de mai-marii UE. Dar de celelalte aspecte, după opinia mea și mai grave, ar  trebui să ne ocupăm noi, cei care mai avem cât de cât o coloană vertebrală.

Agresiunea feroce a lui Bill Gates ne obligă să ne punem următoarea problemă. Este normal, sau cu alte  cuvinte, cât de grav este ca guvernele, instalate prin voința cetățenilor din diverse state, să se subordoneze prin intermediul câtorva fundații unui multimiliardar? Unui om  de afaceri, indiferent cum se numește el. Dacă cetățenii lumii au pierdut controlul, înseamnă că asistăm la cel mai grav derapaj din istorie a ceea ce mai numim arhitectură democratică și stat de drept. Cum este posibil ca  la o  săptămână de la uluitoarele dezvăluiri ale celor două case  de  presă germane, dezvăluiri  probate în detaliu, guvernele pe care noi le-am instalat să doarmă pe ele și să nu reacționeze în niciun fel pentru a se apăra, recuperându-și, în ceasul al doisprezecelea, terenul pierdut. Cum ne mai poate reprezenta în aceste condiții Comisia Europeană? Cum îi mai poate reprezenta în aceste condiții pe americani, guvernul de la Washington?


Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.