Reteaua Corect

Mâna dreaptă a lui Geoană și-a angajat pilele la Parlament

Scris de newsreporter in 10 decembrie 2021 la 10:20, in Politics. 560 vizualizari Intra in discutie TaguriAna-Maria Catauta, mirea geoana, Parlament shortlinkhttp://crct.ro/nyPT

Doamna Ana-Maria Catauta este deputat PSD, ocupând funcția de Vicepreședinte al Camerei Deputaților, și are grave probleme de integritate. Probleme pe care le-am identificat chiar eu în urma investigațiilor făcute cu privire la ONG-ul TRUESTORYPROJECT, din care dânsa a făcut parte până în luna aprilie a anului 2021, conform propriilor spuse, scrie SolidNews.ro.

Despre acest ONG am vorbit atunci când am prezentat caracatița jurnaliștilor, afaceriștilor și politicienilor care cenzurează presa activiștii, specialiștii, oamenii simpli, care contestă măsurile guvernamentale din timpul pandemiei.
Președintele ONG ului este, după cum bine știți, jurnalistul Radu Tudor.
Aflați astăzi că acest ONG a fost înființat pe 12 martie 2020, cu doar patru zile înainte de declararea stării de urgență în România. EVIDENT, e doar o coincidență.
Chiar dacă doamna Ana-Maria Catauta nu mai face parte din acest ONG din luna aprilie a anului 2021, acest ONG a încasat venituri de 189.000 RON și a avut un profit de aproximativ 40.000 RON pe anul 2020 lucru care nu apare în declarația de interese, sau de avere, a doamnei Catauta. Conform legii, orice apartenență la un ONG, cu atât mai mult cu cât vorbim despre consiliul director, trebuie specificată în declarația de interese.

Dar lucrurile nu se opresc aici…
Vicepreședintele Camerei Deputaților, Ana-Maria Catauta, deține o firmă, “New Machiavelli Communications”, iar administrator și asociat în această firmă este o anume doamnă Andra Irene Iuzva. Aceasta este studentă, coordonator al summit-ului Aspen Energy și, întâmplător, sau nu, este de la începutul acestui an CONSILIER tot la CAMERA DEPUTAȚILOR.

Catauta are legături extrem de apropiate cu Mircea Dan Geoană, fostul președinte al PSD și secretarul adjunct al NATO, fiind chiar vicepreședintele unui ONG fondat de Mircea Geoană, membru în Institutul Aspen și colaborator al entității “Emerging Europe”, unde critica guvernarea PSD ALDE și “asaltul asupra justiției” din 2017. Cu alte cuvinte, doamna Catauta, mâna dreaptă a domnului Mircea Geoană, era cu #REZIST în suflet.
“Jos Ciuma Roșie” în 2017, “sus funcțiile” în 2020.

Având în vedere probleme grave expuse mai sus, vreau să știu pe ce criterii a numit-o Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților, pe doamna Ana-Maria Catauta în funcția de Vicepreședinte al Camerei Deputaților? Ce o recomandă pe această doamnă într-o asemenea funcție având în vedere faptul că a fost parte a unui ONG care cenzura fix opinia publică antiguvernamentala?

Articol de Iosefina Pascal

Contnuarea pe SolidNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.