Reteaua Corect

Lovitură pe piața vaccinurilor anti-Covid

Scris de newsreporter in 14 ianuarie 2022 la 17:54, in Politics. 701 vizualizari Intra in discutie Taguriarn mesager, covid, doza, imunitate, Marea Britanie, vaccin shortlinkhttp://crct.ro/nz0x

Incredibil, dar Guvernul Marii Britanii admite că vaccinurile anti-Covid de tip ARN Mesager au afectat sistemul imunitar natural al celor dublu vaccinați, scrie ZiuaNews.

Guvernul lui Boris Johnson a recunoscut că, după o vaccinare dublă, nu se va mai putea dobândi niciodată imunitate naturală completă la variantele de Covid - sau eventual orice alt virus. Chiar ieri, intr-o interventie televizata premierul se plangea ca e dezastru pentru cei dublu vaccinati intrucat varianta Omicron ii ataca ca si cum nu ar avea niciun anticorp. "In spitale, la ATI, 92% din cei de acolo nu au doza booster!" Cu alte cuvinte, Boris Johnson ii considera pe cei cu "doar" doua doze ca fiind nevaccinati.

În Raportul de supraveghere a vaccinării anti Covid-19 din Săptămâna 42, Autoritatea de Sănătate din Regatul Unit admite la pagina 23 că "nivelurile de anticorpi N par să fie mai scăzute la persoanele care se infectează după două doze de vaccin". Continuă, spunând că "această scădere a anticorpilor este practic permanentă."

Vaccinurile nu previn infectarea sau transmiterea virusului - ceea ce se stia - (de fapt, raportul arată în altă parte că adulții vaccinați sunt acum infectați mult mai des decât cei care nu sunt). Britanicii descoperă acum că vaccinul afectează capacitatea organismului de a produce anticorpi nu numai împotriva proteinei spike, ci și împotriva altor părți ale virusului după infecție.

În special, persoanele vaccinate nu par să producă anticorpi împotriva proteinei nucleocapsidelor, învelișul virusului, care este o parte crucială a răspunsului la persoanele nevaccinate. Si aceasta parte nu este supusa mutatiilor, doar proteina spike se modifica in formă.

Pe termen lung, cei vaccinați sunt mult mai sensibili la posibile mutații ale proteinei spike, chiar dacă au fost deja infectați și au fost vindecați o dată sau de mai multe ori. Persoanele nevaccinate, pe de altă parte, vor dobândi imunitate permanentă, dacă nu permanentă, împotriva tuturor tulpinilor de presupus virus după ce s-au infectat în mod natural cu acesta chiar și o dată.

Articol preluat de pe ZiuaNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.