Reteaua Corect

LOVITURĂ - Departamentul de Stat al SUA, DAT ÎN JUDECATĂ: Implicarea NEBĂNUITĂ a României în proces

Lovitură neaşteptată pentru Departamentul de Stat al SUA! Instituţia a fost dată în judecată de fundaţia Judicial Watch. Fundaţia a cerut Departamentului de Stat să pună la dispoziție documentele legate de finanțarea activităților politice din România și Columbia de către societatea lui George Soros, ”Open Society Foundation”, relatează Știripesurse.ro.

"Ca și în alte părți ale lumii, o serie de entități și proiecte finanțate de Soros în România sunt, de asemenea, finanțate de Guvernul Statelor Unite. Centrul Român pentru Jurnalism Independent, care este susținut de Institutul pentru o Societate Deschisă din New York, a primit recent 17.000 de dolari de la Departamentul de Stat", potrivit Judicial Watch.

"În România, în martie 2017, liderul partidului de guvernământ a acuzat că fundațiile Soros "pe care le-a înființat din 1990 au finanțat răul ".", mai scriu cei de la Judicial Watch.

"Este timpul ca americanilor să li se permită să vadă documentația Departamentului de Stat privind finanțarea publică a Fundațiilor "Open Society"", a declarat președintele Judicial Watch, Tom Fitton.

"Miliardarul George Soros are nevoie de asistență zero de la contribuabili pentru a-și promova agenda de extremă stângă în străinătate", a completat acesta.

Ştirea a făcut înconjurul lumii, reacţii fulger venind chiar şi din România. Fostul şef al SIE, Cătălin Harnagea, susţine acuzaţiile aduse de fundaţie şi spune că există numeroase fundaţii ale lui Soros care ar controla entităţi din ţara noastră.

”Documentul prezentat de avocații acestui ONG care se ocupă de urmărirea unor finanțări nu foarte clare din partea agențiilor americane vizavi de anumite state, acest document face referire la ambasada americană dar și la o agenție de cooperare și dezvoltare a SUA. Documentul face referire în mod expres la valoarea finanțărilor și canalelor acestora. Sunt fundații ale lui Soros în România care controlează anumite entități.”, a spus Cătălin Harnagea, fost șef SIE, la Antena 3.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.