Reteaua Corect
Cozmin Gusa

Klaus a înviat!

Scris de Cozmin Gusa in 04 iunie 2023 la 12:25, in Politics. 464 vizualizari Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nBq0

Adevărat că s-a dat în stambă și că a devenit un ''președinte-bun-de-suspendat''. V-am povestit acum vreo zece zile că, în excursia din America de Sud, Klaus Iohannis a dispus să i se ofere un mecanism abscons prin care să poată bloca rotativa, de frică că și-ar pierde controlul asupra guvernării prin venirea lui Ciolacu ca premier.

Ăsta e motivul pentru care a întâmpinat greva profesorilor chiar cu voioșie, i-am ghicit atunci chiar un rânjet în colțul gurii când îi încuraja pe sindicaliști. Între timp, ne-a năucit pe toți, ba cu rotativa-sticlă, ba cu stoparea rotativei, Iohannis era preocupat doar cu negocierea influenței lui în Guvern, mulțumindu-se cumva și cu impunerea omului său la Finanțe, spre a-l putea controla astfel pe Ciolacu. N-a mers nici asta, greva însă a degenerat în sensul în care profesorii n-au mai ascultat de liderii de la centru, și Cotroceniul a fost împresurat de manifestanți, dându-i fiori locatarului. În același timp, sondajele realizate rapid în ultimele zile i-au indicat lui Iohannis și că greva profesorilor este profund nepopulară printre părinți și elevi, aceștia văzându-și planurile de admiteri și vacanțe date peste cap.

Pe acest fond s-a petrecut ''învierea lui Klaus'' de la Crama MIMI din Moldova, unde președintele nostru nu doar că a ieșit din muțenie, dar a derapat rău, emițând cu scop dublu, pentru disciplinarea protestatarilor, respectiv pentru a oferi satisfacție celor nervoși că li se strică planurile ''școlaro-vacanțiste''. Ieșirea din situația grea pe care a generat-o tot el, strategii lui de doi bani i-au amenajat-o în stil de dublă lovitură, adică menită să arate autoritate, dar să-i și folosească în scopul creșterii în sondaje. Iohannis n-a priceput că orice ar mai face românii îl vor detesta mereu, nemaioferindu-i credit sau șanse de reabilitare. Ce-a reușit însă prin ieșirea lui publică și violentă? I-a dezgustat pe profesori, i-a umilit și jignit pe ''sindicaliștii-doar-o-interfață'', ne-a tras-o ''big time'' și nouă celor din ''presa-doar-o-interfață''.

A mai reușit un lucru pe care nu și-l dorea, a intrat singur într-o cursă de șoareci, iar perspectiva îl arată în mod clar ca fiind un ''președinte-bun-de-suspendat'' dacă situația socială va degenera grav în România și va fi nevoie de asta.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.