Reteaua Corect

Klaus Iohannis, REFUZAT la Iaşi

Scris de newsreporter in 07 Mai 2019 la 11:34, in Politics. 398 vizualizari Intra in discutie Taguricarte, EU.RO, iasi, Klaus Iohannis, miting electoral, PNL, refuz shortlinkhttp://crct.ro/nuoM

Klaus Iohannis se va afla sâmbătă, 11 mai, la Iaşi, unde va participa la mitingul electoral al PNL. Cu această ocazie, preşedintele ar fi dorit să-şi lanseze cel mai nou volum, "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", însă a fost refuzat, precizează surse oficiale pentru STIRIPESURSE.RO.

O solicitare scrisă pentru ca universitatea condusă de Tudorel Toader să găzduiască lansarea cărţii lui Klaus Iohannis a venit de la Editura Curtea Veche. Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" a transmis că această perioadă este una încărcată de evenimente care nu pot fi reprogramate.

Demersul editurii a fost sprijinit de solicitări telefonice similare, formulate de doi dintre consilierii preşedintelui Klaus Iohannis. Nici aceste solicitări nu au primit un răspuns pozitiv, astfel că Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi nu va găzdui lansarea celei de-a treia cărţi semnate de preşedintele Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a lansat miercuri, la Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti, volumul "EU.RO. Un dialog deschis despre Europa". Cartea a fost publicată de Editura Curtea Veche Publishing. Potrivit editurii, volumul este un "ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent şi ce anume implică pentru România apartenenţa la proiectul comunitar".

Volumul, care este cea de a treia carte scrisă de Klaus Iohannis, costă 59 de lei. Prima carte scrisă de şeful statului - "Pas cu pas" - a fost publicată în 2014. Cea de a doua, intitulată "Primul pas", a apărut în anul 2015.

Sursa: Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.