Reteaua Corect

Kelemen Hunor explică cum se poate schimba majoritatea după 26 mai

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a făcut o analiză a actualei situații din Parlament. El susține că o majoritate se poate schimba, dar problema este că opoziția nu are un lider și nu are o idee care să concentreze forțele politice. Hunor a mai spus că Victor Ponta și Pro România, care ar putea juca un rol cheie, nu vor vota niciodată împotriva PSD pentru că ei mizează pe același electorat și nu se vor sabota intenționat, relatează Știripesurse.ro.

”Pentru schimbarea majorității parlamentare există două posibilități: la alegeri, cineva câștigă majoritatea o coaliție sau un partid au majoritate și cu asta basta. A doua posibilitate, între două alegeri sunt niște reașezări în Parlament. În acest moment, pentru a merge către o altă majoritate ar trebui să ai o idee și în jurul acesteia se poate crea o majoritate sau un lider, dar nu văd nici liderul. Asta nu înseamnă că după 26 nu se poate întâmpla ceva în coaliție, pentru că nu știu care este atmofera acolo, dacă sunt tensiuni.

Eu îmi permit, din poziția în care se află UDMR să fac o analiză și lucrurile așa arată: Ponta nu va vota niciodată împotriva PSD, el are de încheiat o socoteală cu Dragnea, dar el nu va risca să nu aibă unde să se întoarcă la o adică, la un moment dat. Este un om târnăr, un om orgolios, extrem de orgolios. Cine face pariuri în sume mari că Ponta va vota împotriva PSD, eu cred că va pierde.”, a spus Kelemen Hunor, la Adevărul Live.

Întrebat ce relație are cu Ludovic Orban, cel care se erijează în liderul opoziției, Kelemen Hunor a avut o reacție acidă.

”Nu este nicio relație! Despre lucruri inexistente nu putem vorbi. Dacă este să avem o abordare extrem de onestă, dacă nu există ceva, nu poți discuta. Inexistența unei relații deschide calea ca pe viitor o relație să fie ori bună, ori proastă. Momentan nu discutăm despre lucruri inexistente”, a mai spus liderul UDMR.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.