Reteaua Corect

Ionel Dancă: Obiectivul PNL este 'să scoată PSD din Parlament

Scris de newsreporter in 16 ianuarie 2020 la 10:58, in Politics. 338 vizualizari Intra in discutie Tagurianticipate, Guvernul Orban, ionel danca, Parlament, PNL, PSD shortlinkhttp://crct.ro/nvxs

Guvernul Orban va continua să realizeze prioritățile din programul de guvernare și, dacă PSD se încăpățânează și blochează demersurile PNL, puterea va forța declanșarea alegerilor anticipate, a afirmat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului, miercuri seară, în direct pe B1 TV, relatează Știripesurse.ro.

„Câteva dintre prioritățile programului de guvernare au fost deja realizate prin formula angajării răspunderii Guvernului. Vorbim despre abrogarea prevederilor toxice din OUG 114, care au pus economia pe butuci, despre Legea bugetului de stat, Legea bugetului asigurărilor sociale de stat. Am asigurat banii pentru plata salariilor pentru sectorul bugetar, pentru profesori, inclusiv majorările salariale prevăzute pentru acest an, pentru legea pensiilor, deci am creat cadrul pentru desfășurarea în condiții bune a execuției bugetare pentru anul 2020”, a afirmat Ionel Dancă, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.

Ionel Dancă a adăugat că obiectivul PNL este de a scoate PSD din  Parlament.

„În momentul de față, atât timp cât PSD se încăpățânează să ne blocheze în acțiunea noastră de a repara ceea ce au stricat ei trei ani de zile suntem forțați să mergem pe o strategie agresivă, în forță, împotriva lor, pentru a-i scoate din Parlament. Obiectivul nostru este să scoatem PSD din Parlament și, prin formula angajării răspunderii, pe cale parlamentară a unor proiecte de lege pe care PSD nu și le dorește, îi vom pune, practic, la încercare. Dacă sunt în stare să facă față demersului nostru și noi reușim să ne angajăm răspunderea și să trecem proiectele respective de lege, cu atât mai bine pentru țară. Dacă se încăpățânează și depun moțiune de cenzură pentru a ne bloca acțiunea noastră guvernamentală, atunci să fie război, la anticipate, și să vadă românii că România, în acest moment, are nevoie de un Parlament nou, care să susțină niște acțiuni guvernamentale de amploare, pentru a repara ceea ce a stricat PSD”, a adăugat Ionel Dancă.

Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.