Reteaua Corect

Ion Popa: O armată a clonelor a pus stăpanire pe PNL

Senatorul ALDE Ion Popa, fost liberal, reclamă pe Facebook că PNL a fost luat în stăpânire de o „armată a clonelor, impunand un curent ideologic în partid menit să distrugă orice urmă de liberalism, dorind transformarea BEX al PNL în Politburo”. Iată mesajul său:

Călin Popescu Tăriceanu a dat o veste bună și mult așteptată tuturor primarilor din Romania, inclusiv celor 70 din județul Constanța.
”Vreau să dau și o veste primarilor din întreaga țară, nu fac distincție între cei care sunt din partidele ce formează coaliția de guvernare și ceilalți care sunt în opoziție, vreau să văd cat mai repede și facem în acest sens demersuri pentru ca Guvernul să adopte OUG pentru Codul Administrativ, care e o măsură așteptată de toți primarii. Aș fi vrut să văd o dezbatere pe acest subiect”.
Nu a fost de ajuns ca toți parlamentarii PNL să se opună adoptării Codului Administrativ votand împotrivă, Ludovic Orban a recurs la ce se pricepe el mai bine, amenințări publice adresate inclusiv oamenilor din partidul pe care el îl reprezintă. Îl citez:
” În bătălie trădătorii sunt pedepsiţi pe loc, fără proces şi toţi cei care nu vor fi alături de noi deşi au primit încrederea românilor vor suferi de pe urma trădării lor”,
Concret, cu ce pot fi amenințați aleșii locali? Cu dosare penale, cu așa zisul stat de drept sau cu securitatea? Peste 800 de aleși locali ai PNL au dosare penale, parafrazandu-l pe Ludovic Orban, sunt penali dar, din punctul meu de vedere, nu toți vor avea norocul lui Orban de a scăpa basma curată O armată a clonelor a pus stăpanire pe PNL, impunand un curent ideologic în partid menit să distrugă orice urmă de liberalism, dorind transformarea BEX al PNL în Politburo. 
Vă îndemn sa transpuneti adevaratele principii liberale pe care ALDE le promoveaza în acțiuni reale adresate comunitatilor pe care le reprezentați și conduceti căci a sosit timpul ca oamenii să fie lasati și motivați sa-si faca treaba, fara presiuni si fara bariere legislative artificiale!”.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.