Reteaua Corect

Radu Golban, propunerea Diasporei pentru funcţia de premier

Scris de newsreporter in 05 noiembrie 2015 la 13:49, in Intern, Politics, Diaspora. 3660 vizualizari 1 comentariu TaguriRadu Golban shortlinkhttp://crct.ro/nmFa

România are nevoie, în primul şi în primul rând, de un premier cinstit. Necorupt. Neimplicat în grupuri ilegitime de interese. De un om care să nu depindă de clientela politică. De o persoană care să nu fie dispusă să risipească banul public.

Sursa imagine: radugolban.ro

 

Şi, în al doilea rând, România are nevoie de un specialist la Palatul Victoria, cu o educaţie solidă economică, financiară şi juridică. Un om capabil să adopte soluţii pentru dinamizarea investiţiilor şi accelerarea creşterii economice. Aceasta presupune ca viitorul prim-ministru să fie capabil să înţeleagă şi să aplice cele mai avansate norme europene de management. Şi mai presupune existenţa unui om capabil să formeze o echipă de specialişti neînregimentaţi în ceea ce numim politica de până acum. O politică pe care cetăţenii din ţară o resping şi o respingem şi noi, de asemenea.
Din toate aceste motive, noi, cei din Diaspora, ne simţim datori, nu numai să votăm şi să ne pronunţăm pentru o schimbare în bine a României, ci şi să propunem, din rândul nostru, persoane capabile să înfăptuiască aceste obiective.
Doctorul Radu Golban este una dintre propunerile noastre. Este un specialist de primă mărime în materie economică şi financiară,cu studii juridice solide, format în Germania şi Elveţia şi cu un doctorat obţinut în Europa Occidentală, în mod corect. Asupra acestui om nu există nici cea mai mică suspiciune. În plus, dispune, ca rezultat al muncii lui cinstite, de o avere considerabilă, care îi permite să nu cedeze unor tentaţii, aşa cum s-a întâmplat în cazul altor premieri.
Desigur, eu, propunând această persoană şi având în acest sens susţinerea unui grup consistent de români, nu am de gând să mă erijez în purtătorul de cuvânt al întregii Diaspore. Vor mai fi poate şi alte propuneri de acest fel. Esenţial este ca cel care va fi viitorul premier tehnocrat al României să aibă însuşiri de genul celor întrunite de doctorul Radu Golban. Şi dacă va fi ales din rândul Diasporei, va fi cu atât mai bine. Cu oameni ca el, cu oameni de acest fel, ar putea fi început un nou drum.


Rugan Raluca 
Bregenz, Austria

 

Comentarii (1):
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.