Reteaua Corect

PNL: 400 de minori dispar anual din România şi nimeni nu ştie nimic de ei

Scris de newsreporter in 02 august 2019 la 20:44, in Intern. 111 vizualizari Intra in discutie Taguricomunicat, copii, disparuti, PNL shortlinkhttp://crct.ro/nuNp

PNL Bucureşti a transmis că anual, în România, 400 de copii sunt daţi dispăruţi fără a mai fi găsiţi. Pentru a atrage atenţia cazului din Caracal, filiala PNL Bucureşti a anunţat că vor depune 400 de perechi de încălţăminte în faţa sediului MAI, pentru fiecare copil dispărut anual, transmite Mediafax.

Conform cifrelor oficiale, în România, anul trecut au fost daţi dispăruţi 4000 de minori. Au fost regăsiţi 3600. Nu au mai fost găsiţi 410. Doar în 2018. Pentru a atrage atenţia că tragedia de la Caracal nu este singulară, vom depune 400 de perechi de încălţăminte, pentru fiecare copil care dispare anual, în faţa clădirii Ministerului Afacerilor Interne (Piaţa Revoluţiei), sâmbătă, la ora 11.05 - ora primului apel la 112 al Alexandrei”, a transmis PNL Bucureşti, într-un comunicat de presă remis Mediafax.

La eveniment vor participa preşedintele filialei Bucureşti a PNL, Violeta Alexandru, alături de preşedinţii filialelor celor şase sectoare şi de alţi reprezentanţi ai partidului.

PNL solicită înfiinţarea unor structuri specializate care să preia cazurile de răpiri şi dispariţii, la nivelul judeţelor şi regiunilor.

PNL susţine înfiinţarea unor structuri specializate în cadrul judeţelor/regiunilor cu personal şi logistică specializată, care să preia, din prima etapă, cazurile de persoane dispărute sau răpite, fiind evident că poliţiştii de ordine publică sunt depăşiţi de complexitatea unor asemenea cazuri. Iniţiativa se numeşte #400 pentru 400", se mai arată în comunicatul de presă.

Comunicatul PNL vine în contextul cazului de răpire din Caracal, în urma căruia Alexandra Măceşeanu este dată dispărută.

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.