Reteaua Corect

Klaus Iohannis, ceeee-ţi mai place „starea de urgenţă”!

Scris de Ioan Spanu in 17 aprilie 2020 la 13:12, in Intern. 1117 vizualizari Intra in discutie Tagurigestica, iohannis, semnificatii shortlinkhttp://crct.ro/nvYn

Priviţi cu atenţie fotografia de mai jos şi remarcaţi gestul nefiresc pe care-l face Klaus Iohannis cu mîinile, exact ca robotul Fedor, care parcă a fost programat să-l imite pe preşedintele României atunci cînd acestuia i se spune să fie mai uman.

Iată-l şi pe Fedor, primul robot umanoid trimis în spaţiu de Rusia (Galeria FOTO)

De cîte ori îl văd pe Klaus Iohannis făcînd semnele acelea cu degetul sau cu ambele mîini, îmi aduc aminte de copilărie, cînd, înainte de serbare, doamna învăţătoare îmi cerea să fac gesturi ample şi să rostesc cu patos versul „Mîndră corabia, meşter cîrmaciul!” din celebra poezie a lui George Lesnea. „Îndoaie puţin coatele, ţine palmele spre cer şi accentuează cuvintele mîndră şi meşter”, îmi spunea doamna Szilaghi. Tare mîndru eram cînd mi se spunea că am recitat frumos.

Exact aşa pare şi Klaus Iohannis! Se vede de la o poştă că totul este regizat, că îi spune cineva cum şi cînd să ridice mîinile pentru a sublinia ceva din textul scris de altcineva, pe care Iohannis îl citeşte ca şi cum ar fi constipat.

În ciuda faptului că toate apariţiile sale publice pe tema coronavirusului sînt regizate de consilierii săi, Klaus Iohannis lasă impresia că ÎI PLACE STAREA DE URGENŢĂ, că se simte bine ca unic legiuitor prin decrete, că de el depinde cine şi cît timp iese din casă, că nimeni nu are dreptul să protesteze faţă de deciziile sale, că parlamentul este ca şi dizolvat, fiind chemat doar să-i valideze decretele, că poate să dea ordine guvernului fără să fie acuzat de implicare politică, că, dacă vrea, poate interzice presa, că poate lua chiar locul Patriarhului BOR!

Aşa se explică şi ieşirea sa furioasă de joi, cînd Parlamentul „a îndrăznit” să intervină pe decretul său, modificîndu-l! Realmente, m-a trecut un fior de groază cînd l-am văzut şi auzit pe Klaus Iohannis cum tună şi fulgeră împotriva „majorităţii parlamentare lipsită de orice legitimitate”. N-am crezut că voi mai vedea vreodată un Preşedinte care să atace Parlamentul pentru că – atenţie! – „condiționează votul de adoptarea unor măsuri” pe care el, doar El, le consideră „imposibil de implementat”.

Citiți continuarea pe cotidianul.ro

Fedor, primul robot umanoid trimis în spaţiu de Rusia

Fedor, primul robot umanoid trimis în spaţiu de Rusia

1 imagini in galerie

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.