Reteaua Corect

Grindeanu: Legea bugetului va fi trimisă la Parlament în jur de 25 ianuarie

Legea bugetului va fi trimisă la Parlament în jur de 25 ianuarie, a anunțat joi premierul Sorin Grindeanu, conform Agerpres.

Sursa imagine: cotidianul.ro

În acest sens, el i-a solicitat ministrului Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, ca începând de vineri să aibă discuții cu fiecare minister în parte.

"Vă rog ca de mâine (...) să începeți să aveți discuții cu fiecare minister, să îi programați, (...) pe Legea bugetului, astfel încât tot ceea ce înseamnă și programele fiecărui minister și programul nostru de guvernare să fie prinse în Legea bugetului și să putem să ne încadrăm în ceea ce ne-am propus, astfel încât undeva în jur de 23 — 24 — 25 ianuarie să trimitem legea la Parlament. Asta înseamnă că de mâine veți începe discuțiile cu fiecare minister în parte", a spus Grindeanu, la începutul ședinței de Guvern.

Potrivit prim-ministrului, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de joi se află, în primă lectură, un proiect de ordonanță de urgență cu măsuri cu impact în Legea bugetului.

"Pe ordinea de zi avem, în primă lectură, un proiect de ordonanță de urgență, care prevede măsuri cu impact în ceea ce va însemna Legea bugetului. O să avem și săptămâna viitoare asemenea proiecte de ordonanță de urgență, astfel încât toate programele pe care le avem prinse în programul de guvernare să fie reflectate în (...) Legea bugetului", a mai afirmat Grindeanu.

La rândul său, ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, a spus că discuțiile pe Legea bugetului cu ordonatorii de credite vor începe, vineri, la ora 9,00.

"În legătură cu discuțiile cu ordonatorii de credite, în seara aceasta vom comunica tuturor colegilor programul de discuții, începând cu ora 9,00 mâine dimineață. Continuăm sâmbătă — duminică, până terminăm toate discuțiile cu fiecare ordonator, astfel încât duminică după-amiază — duminică seară să avem o imagine foarte clară în legătură cu limitele de cheltuieli", a mai afirmat Viorel Ștefan.

Comentarii (1):
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.