Reteaua Corect
4 iunie 2020

Călin Popescu Tăriceanu despre alocările de la UE pentru economie: Acești bani există doar pe hârtie

04 iunie 13:44 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwbr
calin-popescu-tariceanu-mesaj-ferm-pentru-teodor-melescanu-1.jpg

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu atenționează PNL să nu se mai laude cu promisiunile privind alocarea unor sume mari de bani atrase de la UE pentru repornirea economiei.

Citeste mai departe »

USR nu va vota Strategia Naţională de Apărare a Ţării. Barna: Corupția devine fenomen secundar

04 iunie 13:37 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwbq
media-157406143225584700.jpg

Liderul USR, Dan Barna, afirmă că, în Strategia Naţională de Apărare a Ţăriii, elaborată de CSAT şi trimisă Parlamentului spre aprobare, ”corupţia devine un fenomen secundar”. ”E ca şi cum odată cu dispariţia lui Liviu Dragnea din prim-plan toate problemele s-au rezolvat”, a transmis, joi, Dan Barna care susţine că marea corupţie în România continuă, deşi sunt puţine cazuri anchetate.

Citeste mai departe »

Marcel Ciolacu, replică lui Klaus Iohannis: N-a avut mândria națională de a promulga „legea Trianon”

04 iunie 11:58 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwbp
PTU1ZGM3YjU4ZTUwN2VhYjM5MGU5ZWIzYmE4Mjc3YTg0.thumb_.jpg

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele Klaus Iohannis n-a avut ”mândria națională” de a promulga legea conscrată Trianonului și îi întoarce atacul privind relațiile subterane cu Ungaria.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Klaus Iohannis, manevră periculoasă

04 iunie 10:17 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwbg

Ultima ieșire la rampă a președintelui Klaus Iohannis, petrecută miercuri, poate avea un dublu impact letal. Mai întâi asupra PSD. Care din nou este pus la colț în genunchi pe coji de nuci și acuzat pentru că a măcelărit statul de drept. Iar apoi impactul letal poate fi resimțit de România ca stat, din direcția Uniunii Europene. Căreia i se atrage atenția de la cel mai înalt nivel că în România statul de drept este în continuare derapat. De ce atacă astfel Klaus Iohannis? Cum i se poate răspunde?

Citeste mai departe »
3 iunie 2020

CCR dezbate sesizarea PNL privind stabilirea datei alegerilor de către Parlament

03 iunie 11:24 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwb5
MzMwM2FiNjA5NTE2MjBkOGFjZWU0NzkzOWM=.thumb_.jpg

Curtea Constituțională are pe ordinea de zi a ședinței de miercuri cele două sesizări depuse de PNL și Guvern privind legea adoptată de Camera Deputaților referitoare la prelungirea mandatelor aleșilor locali și stabilirea datei alegerilor de către Parlament. Executivul este cel care decide data scrutinelor electorale.

Citeste mai departe »

Deputații ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD

03 iunie 11:21 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwb4
MCZoPTQ0MCZoYXNoPTM2Y2M1NDE4ZDYyOTYxOTBjZDYzYTQ0MjFlMzQ2MzJh.thumb_.jpg

Deputaţii ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD, a anunţat, miercuri, deputatul Varujan Vosganian în plenul Camerei Deputaţilor. Este vorba de 6 parlamentari care activau ca deputați neafiliați după desființarea grupului ALDE.

Citeste mai departe »

Hunor Kelemen: Ziua semnării Tratatului de la Trianon, o zi a solidarităţii maghiare

03 iunie 00:10 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwaW
Jmg9NDQwJmhhc2g9MjM1Y2MyZGFmM2UzMTEzMzEyZDdlZjZlODA2ZDc4NGM=.thumb_.jpg

Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, a declarat, într-o postare video pe pagina sa de Facebook, că ziua de 4 iunie, când s-a semnat Tratatul de la Trianon, în 1920, reprezintă o zi a solidarităţii naţionale maghiare

Citeste mai departe »
2 iunie 2020
Octavian Andronic

Cine plătește?

02 iunie 23:56 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwaU

Când se va considera că se poate pune punct pandemiei, președintele și „guvernul său” își vor asuma toate meritele, iar membrii Cupolei Sanitare vor fi probabil decorați. Se va considera că România a trecut printr-o grea încercare care, într-o altă structură politică, i-ar fi putut fi fatală. Dacă, de pildă, Dragnea ar fi rămas la butoane, credeți că ar fi avut îndrăzneala se închidă țara și să dea prioritate grijii față de oameni? Nici vorbă: ar fi riscat probabil viețile românilor pe altarul economiei.

Citeste mai departe »

Ludovic Orban: Nicușor Dan rămâne candidatul PNL la Primăria Capitalei

02 iunie 11:04 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwaQ
NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9YWIzNTdhZTBlM2E5YzhjMGEwMDUxMWYxYTJhMmQ2ZWY=.thumb_.jpg

PNL îl sprijină în continuare pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, a anunțat premierul Ludovic Orban luni seară la Digi24. Totodată, el a exclus posibilitatea unei remanieri guvernamentale.

Citeste mai departe »
1 iunie 2020
Val Valcu

Va fi ploaie de denunțuri la DNA. Guvernul și-a dat foc singur

01 iunie 21:55 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwaJ

Lovitura pe care sistemul i-a aplicat-o guvernului Orban nu este dată din greșeală. Nu este o poză scăpată pe internet de un fraier, care vroia să se laude că face parte din primul cerc al Puterii.

Citeste mai departe »

Poliția i-a amendat pe toți miniștrii din fotografia de la aniversarea lui Ludovic Orban

01 iunie 13:07 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwaF
orbanludovic-768x511_0.jpg

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat, sâmbătă, amenzi pentru cei patru membrii ai Cabinetului Orban care nu au respectat regulile privind purtarea măștii și fumatul în spații închise. Astfel, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că nu purta mască și fuma în birou, miniștrii Economiei și Transporturilor, Virgil Popescu și Lucian Bode au fost sancționați cu câte 2.500 de lei pentru nepurtarea măștii iar vicepremierul Raluca Turcan trebuie să plătească 1.000 de lei pentru purtarea măștii în mod necorespunzător.

Citeste mai departe »
Ioan Spanu

O fotografie cît şapte ani de-acasă: cheful din biroul lui Ludovic Orban

01 iunie 12:45 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwaC

Fotografia de mai jos este un trucaj realizat de internauţi care ridiculizează imaginea reală din biroul prim-ministrului Ludovic Orban, unde, la ora 15:00, deci în timpul serviciului, vicepremierul Raluca Turcan şi cîţiva miniştri s-au gîndit să serbeze ziua de naştere a şefului cu whisky, bere, tutun şi ceva de-ale gurii.

Citeste mai departe »

Dezvăluire la „Jocuri de Putere”: Deputat cu dublă cetățenie, apropiat Budapestei, în Comisia SRI

01 iunie 12:13 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwau
dezvaluire-in-emisiunea-lui-oreste-un-deputat-cu-dubla-cetatenie-care-face-jocurile-budapestei-este-si-membru-in-comisia-sri-avand-acces-la-informatii-clasificate--1.jpg

Duminică seara, în emisiunea „Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus, realizată de Oreste Teodorescu, în urma dialogului purtat pe subiectul 100 de ani de la Tratatul de la Trianon, unul dintre invitați a recunoscut un fapt deosebit de grav.

Citeste mai departe »

A apărut o nouă fotografie cu Ludovic Orban, surprins încălcând flagrant legea

01 iunie 11:53 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwat
orban-fumand.jpg

După ce a izbucnit scandalul public în urma distribuirii unui fotografii în care premierul Ludovic Orban a fost surprins fumând în clădirea Guvernului, o nouă poză incendiară circulă pe internet în care premierul este prezentat din nou încălcând flagrant legea.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Chiștocul care aruncă în aer Guvernul Orban

01 iunie 10:57 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nwar

Dacian Cioloș îl acuză de ipocrizie pe Marcel Ciolacu. Dacian Cioloș fiind una dintre aripile frânte ale USR. Iar Marcel Ciolacu fiind un cetățean care a nimerit cu ajutorul serviciilor președinte interimar PSD. Motivul este că Ciolacu a îndrăznit să-i ceară demisia lui Ludovic Orban după publicarea unor fotografii care îl incriminează. Din motive de chiștoace. Referitor la acest subiect penibil pentru liberali, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al acestui partid, afirmă că își rezervă dreptul de a nu da explicații. De a nu-și exprima nicio opinie. Și Rareș Bogdan și Dacian Cioloș greșesc.

Citeste mai departe »
17 aprilie 2020

Klaus Iohannis, ceeee-ţi mai place „starea de urgenţă”!

17 aprilie 13:12 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvYn
spinu-1-1000x600.png

Priviţi cu atenţie fotografia de mai jos şi remarcaţi gestul nefiresc pe care-l face Klaus Iohannis cu mîinile, exact ca robotul Fedor, care parcă a fost programat să-l imite pe preşedintele României atunci cînd acestuia i se spune să fie mai uman.

Citeste mai departe »

Klaus Iohannis a ieșit la atac împotriva lui Marcel Ciolacu, Ponta și Tăriceanu

17 aprilie 12:34 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvYk
iohannis lista_d879f3000d.jpg

Președintele Klaus Iohannis a lansat cel mai dur atac politic de la începutul perioadei de criză. Președintele i-a atacat pe liderii opoziției, Marcel Ciolacu, Victor Ponta sau Călin Popescu Tăriceanu, cei care au pus sub semnul întrebării prelungirea stării de urgență.

Citeste mai departe »
Sorin Rosca Stanescu

Iohannis i-a făcut lui Ciolacu respirație gură la gură

17 aprilie 10:35 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvYc

Super interesant. Și în același timp spectaculos. Într-o perioadă în care PSD era mai anesteziat decât oricând, președintele Klaus Iohannis a decis să-i ofere lui Marcel Ciolacu o gură de oxigen. Și a făcut acest lucru într-un mod aproape ostentativ. Ca să se știe. Acuzațiile extrem de grave și aparent nemotivate lansate în ajun de Paște de președintele Klaus Iohannis, într-o ieșire specială la rampă, ar putea să scoată acest partid din starea de paralizie. În care l-a adus Marcel Ciolacu.

Citeste mai departe »
16 aprilie 2020
Val Valcu

Fază din Povestea Porcului și bolboroseala lui Gollum, în ședința de guvern

16 aprilie 23:54 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvYb

Premierul Orban joacă, la începutul fiecărei ședințe de guvern, câte o scenetă de PR. Dă indicații, ceartă miniștrii, se pupă singur, unde poate, dezamăgit că nu prea mai prestează aplaudacii din presa de Dreapta, ocupați să pună pe Facebook poze cu pisici/imagini cu pizza gătită în izolare. Orice, doar să nu li se ceară să observe gafele și bâlbele din activitatea tripletei-dezastru Orban-Câțu-Alexandru.

Citeste mai departe »

Ludovic Orban, despre acuzațiile că firmele PNL ar face achiziții medicale

16 aprilie 23:19 Publicat in Intern Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nvY4
ludovic-orban-cere-ancheta-dupa-ce-chitac-a-fost-adus-la-spital-fara-izoleta-650644-623x350.jpg

Premierul Ludovic Orban a respins, joi seara, într-un interviu la Digi24, acuzațiile că firmele PNL ar profita de starea de urgență și ar face achiziții medicale în profitul lor. Premierul a spus că această acuzație este o mare minciună și că există o transparență totală.

Citeste mai departe »

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.