Reteaua Corect

Iliesiu, despre excluderea din Societatea Timisoara

Membrii Societatii Timisoara au decis sa-l excluda din organizatie pe Sorin Iliesiu din cauza opiniilor anti-Basescu dar si pentru criticile aduse judecatorilor CCR. In urma acestor luari de pozitie, acestia considera ca Sorin Iliesiu ar fi avut “afirmatii staliniste”. Sorin Iliesiu, la randul sau, a facut o declaratie de presa, pusa la dispozitia “celui mai important mostenitor al Securitatii”, Traian Basescu. Cititi mai jos textul declaratiei de presa.

“Intrucat am cerut demisia lui Traian Basescu pentru "grave derapaje de la principiile democratice", exact pentru aceleasi motiv am fost exclus din Societatea Timisoara. Dar oficial am fost dat afara pentru acuzatii halucinante precum “derapaje de la principiile democratice ale Proclamatiei din 1990” si “afirmatia stalinista” ca unii dintre judecatorii Curtii Constitutionale si-au tradat misiunea justitiara invalidand votul democratic de la recentul referendum.

Realitatea e ca nu eu, ci actuala conducere a Societatii Timisoara a derapat grav de la principiile Proclamatiei anticomuniste din 1990 intrucat s-a pus cu totul la dispozitia, culmea!, chiar a “celui mai important mostenitor al Securitatii”, dupa cum a fost etichetat dl Basescu de catre apreciatul istoric Marius Oprea. 

Probabil ca actuala conducere a Societatii Timisoara a primit ordinul imoral sa uite ca apelurile mele pentru Legea lustratiei au contribuit in mare masura la adoptarea in Parlament aproape unanima - atat in mai 2010 cat și in februarie 2012 - a punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara, respectiv a Legii lustratiei. Dar de fiecare data, marionetele de la Curtea Constitutionala, poate la comanda Marelui Papușar, au decis fara drept de apel ca legea e neconstitutionala pentru a nu fi lustrati Emil Boc, Monica Macovei sau Mihai Razvan Ungureanu. Evident, in primul rand ar fi trebuit lustrat “cel mai important mostenitor al Securitatii”. 

11 sept. 2012
Sorin Iliesiu

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.