Reteaua Corect

Ii chem la unitate pe liberalii din Dambovita

Stimati colegi, a sosit momentul sa demonstrati fiecare dintre voi cat de loiali sunteti marelui Partid National Liberal. Dupa cum stiti, cu totii, din presa centrala si din presa damboviteana, domnul Mihai Volintiru nu se va mai afla in fruntea PNL Dambovita. Este o consecinta, pe de o parte, a statutului care nu permite un interimat atat de lung si, in al doilea rand, este o consecinta a faptului ca domnul Mihai Volintiru, in aproape doi ani de cand conduce aceasta organizatie, s-a dovedit incapabil sa organizeze alegeri pentru a-si definitiva situatia sau s-a temut ca nu va fi ales de damboviteni in functia de presedinte. In al treilea rand, dupa cum se stie, domnul Volintiru a comis o serie intreaga de abuzuri si incalcari flagrante ale statutului PNL, motiv care i-a determintat pe 119 liberali din Dambovita sa sesizeze in scris, printr-un memoriu, Biroul Politic National si Delegatia Permanenta Nationala, solicitand luarea unor masuri de natura sa asigure indreptarea lucrurilor.

Sursa imagine: hartapoliticii.ro

Cat timp PNL s-a aflat in USL, domnul Volintiru s-a dovedit neloial aliantei politice, iar practicile duplicitare ale domniei sale au creat, cum era si firesc, grave prejudicii organizatiei locale. In oglinda, ne confruntam si astazi cu aceeasi situatie, domnul Mihai Volintiru nedovedindu-se un partener loial al Partidului Democrat Liberal, impreuna cu care noi am decis politic sa formam marele Partid nationa Liberal.

Confruntat cu aceasta situatie si cu decizia iminenta a partidului nostru de a-l demite din functia de presedinte interimar, domnul Mihai Volintiru, din informatiile pe care le am, incearca prin intermediul unora dintre voi, folosind dezinformarea,  sa puna presiune asupra Biorului Politic National, astfel incat sa se renunte la decizia demiterii sale.

Dupa cum stiti, ca o consecinta a comportamentului domnului Mihai Volintiru, pe care l-am dezaprobat inca din timpul campaniei electorale, desi am fost prezent mereu in Damnbovita si alaturi de damboviteni, am evitat sa colaborez politic cu acesta, motiv pentru care nu am participat nici la sedintele Biroului Executiv din care fac, de drept, parte. A sosit timpul sa revin cu toata energia alaturi de liberalii din Dambovita, in acest fel avand posibilitatea sa multiplic eforturile pe care le fac in beneficiul cetatenilor din colegiu si din intregul judet. Nu voi fi eu noul presedinte interimar, dar, indiferent cine va fi desemnat, ma angajez sa stau alaturi de el si sa-i acord tot sprijinul. Pana cand, in fine, in Dambovita vom avea o conducere permanenta.

Va chem pe toti sa faceti acelasi lucru. Nu dati curs sub nicio forma cantecelor de sirena ale domnului Mihai Volintiru. Va asigur ca interesele acestuia nu sunt alaturi de Partidul National Liberal, ci alaturi de domnul Daniel Chitoiu, trecut cu arme si bagaje, cu dosare penale cu tot, alaturi de Victor Ponta si toti cei care au ales sa tradeze Partidul Nationa Liberal.

Luni va fi o zi decisiva pentru PNL Dambovita. In interesul cetatenilor din judet, va cer sa fiti, fara exceptie, toti alaturi de noi.

 

Senator PNL,

Sorin Rosca Stanescu

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.