Reteaua Corect

Halucinant: Reacția primarului PNL care și-a umilit fetița

Scris de newsreporter in 17 septembrie 2020 la 09:49, in Politics. 468 vizualizari Intra in discutie Tagurifetita, PNL, primar, reactie, Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău shortlinkhttp://crct.ro/nwFR

Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a publicat miercuri după-masă pe contul său de socializare un material video în care reacţionează la cel apărut pe un post naţional de televiziune, în care îşi ceartă fetiţa, care plânge şi este pedepsită să stea în genunchi, relatează Știripesurse.ro.

Ogâgău invocă un proverb biblic legat de disciplinarea copiilor şi vorbeşte despre contextul în care a făcut filmarea, menţionând în acelaşi timp că nu ştie cum a ajuns materialul video în posesia altor persoane şi mai apoi la presă.

Primarul dă vina pe adversarii săi politici de la PSD şi spune că "i-a fost terfelită imaginea" fetiţei lui.

"Cine cruţă nuiaua îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze - spune un proverb din Biblie. De două săptămâni, dragii mei sângeorzeni, circulă prin oraşul nostru un video personal, făcut în iarna trecută în concediu, singur cu copiii la schi, în care fetiţa mea Traiana, ieşită din duş şi dezbrăcată în camera de hotel, era certată de mine, de tatăl ei, nu de altcineva, pentru că a fost neascultătoare în acea perioadă. Cum aţi intrat în posesia lui, a acestui video, nu mai contează, însă de aici şi până a folosi tocmai în campania electorală filmuleţe personale, private denotă faptul că sunteţi disperaţi şi folosiţi cele mai josnice metode pentru a manipula cetăţenii, metode marca PSD, dragii mei. Să mă apuc şi eu să spun de copiii fiecăruia, ce face fiecare, ar fi normal? Să-mi terfeliţi voi imaginea fetiţei mele? Cu ce v-a greşit ea?", a afirmat Ogâgău.

Ogâgău a adăugat că "în viaţa personală a fiecăruia nu se poate băga nimeni" şi că el nu spune "nimănui cum să îşi educe copiii sau să îşi crească copiii", însă nici nu cunoaşte "vreun părinte care să nu-şi fi certat vreodată copiii".

Traian Ogâgău candidează pentru cel de-al doilea mandat de primar al oraşului Sângeorz-Băi, de data aceasta ca independent, după ce s-a suspendat din PNL din cauza a două dosare penale - unul pentru conflict de interese, pentru care a primit un avertisment din partea Curţii de Apel Cluj, şi un altul pentru refuz de prelevare de mostre biologice, unde apelul se va judeca în data de 12 octombrie.

Știripesurse.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.