Reteaua Corect

Hăpău, nu SIE scoate dosarul lui Iohannis!

Scris de newsreporter in 04 Mai 2022 la 11:36, in Politics. 487 vizualizari Intra in discutie Taguridie, dosar, hapau, iohannis, sie shortlinkhttp://crct.ro/nzwZ

„Hăpău, să nu uiți ce ai promis că faci pe 2 iulie” îl avertizam pe șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, pe 7 aprilie. Atunci când dezvăluiam că ”de bună voie și nesilit de nimeni”, generalul Marian Hăpău și-ar fi dat ”cuvântul militar” că se va retrage la pensie, odată cu împlinirea a 60 de ani.

Însă tot atunci avertizam și că ”premierul Ciucă știe pe persoană fizică, mai bine decât orice alt șef de serviciu secret, cât de mult se poate încrede în „cuvântul lui Hăpău”. Așa că este gata pregătit și PLANUL B. Unul care poate fi pus în aplicare chiar pe 2 iulie, de ziua generalului, dacă acesta nu face ce a promis”! Și informațiile de ultimă oră arată că, într-adevăr, chiar va fi nevoie de activarea ”Planului B”. Pentru că, disperat că va deveni un simplu ”muritor” după ce va pierde controlul total al fondurilor operative ale DGIA și pe cel al ”culoarelor” din Justiție, generalul Hăpău a recurs la declanșarea unei operațiuni ”sub steag fals”! Cel al SIE! Propaganda operativă a DGIA lansând deja la vârful sistemului, în ultimele zile, ”scurgerea controlată” a informației că va ieși la iveală dosarul de informator la DIE al președinte Klaus Iohannis.

”Omul DIE” …

”Iohannis este cumva fost turnător la DIE”? Aceasta este ”întrebarea reîncălzită” care ar urma să ”explodeze” în zilele următoare. Scenariul operativ prevăzând minuțios ”punctajul” care trebuie preluat de analiștii propagandei operative a DGIA. Cei care ar trebui să reamintească ”discret” opiniei publice că Iohannis nu a emigrat în RFG în anii 1970, în urma înțelegerii dintre Ceaușescu și Guvernul de la Bonn… Și că nu a făcut-o nici după Revoluție, odată cu părinții săi… Inoculându-se astfel ideea că Iohannis nu a plecat din țară pentru că ar fi fost racolat de fosta DIE în urma implicării sale în ”traficul cu sași către Germania”!

Băsescu, făcut de Maior cu dosarul arhivat de DGIA tot la Pitești

După care actualul SIE ar fi avut ”planuri mari” pentru acesta. Și astfel generalul Hăpău încearcă să împuște doi ”iepuri” dintr-o singură lovitură, pe chiar sfârșitul mandatului său în fruntea DGIA. Lovind astfel sub centură SIE, serviciul față de care nutrește o ură deja viscerală și pe persoană fizică, după ce ”cumătrul” Silviu Predoiu a fost ejectat din sistem! Dar mai ales sperând că, arătându-i ”pisica” dosarului informativ lui Klaus Iohannis, președintele nu se va mai risca să semneze decretul privind trecerea sa în rezervă…

Racolat la Cluj, arhivat la Pitești!!!

Momentul operativ fiind ales tocmai acum, când subiectul colaborării cu fosta Securitate este mai pe val decât oricând, după ce Traian Băsescu ”PETROV” a fost declarat definitiv informator de către Justiție. Numai că, așa după cum dezvăluiam recent, dosarul lui Traian Băsescu a fost recuperat de către George Maior, pe când acesta era secretar de stat la Ministerul Apărării Naționale. De unde? De la unitatea militară de lângă Pitești. Acolo unde se află ”arhiva secretizată” a fostei Direcții de Contrainformații Militare. Pentru că, nu trebuie uitat, și Băsescu a declarat că a crezut că  ”vorbește cu Armata, ci nu cu Securitatea” ! Iar dacă s-ar fi încercat – eventual și reușit – racolarea tânărului Klaus Iohannis, aceasta nu s-ar fi putut face decât la Cluj – Napoca, acolo unde acesta a urmat cursurile Facultății de Fizică din cadrul Universității Babeș – Bolyai. Studenții din rândul minorităților etnice fiind ”abordați” de fiecare dată când erau ”recrutați” pentru executarea stagiului militar obligatoriu la TR – Termen Redus. Așa că, dacă s-a încercat recrutarea lui Iohannis, atunci Direcția de Contrainformații Militare a făcut-o! La Cluj – Napoca! Și dosarul nu se poate afla decât la ”arhiva secretizată” a DGIA, de la unitatea militară de lângă Pitești. Drept urmare, dacă va fi ”scăpat” dosarul lui Iohannis, doar generalul Marian Hăpău o va face!

Articol de Cătălin Tache

Sursa: National.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.