Reteaua Corect

Guvernul liberal colcăie de angajaţi ai SRI

Scris de newsreporter in 21 noiembrie 2019 la 14:15, in Politics. 47 vizualizari Intra in discutie Taguriangajati, guvern, liberal, Ludovic Orban, PNL, sri shortlinkhttp://crct.ro/nviY

Guvernul liberal colcăie de angajaţi ai SRI La fiecare minister în parte există un nucleu de securişti, folosiţi pentru a aduna informaţii despre angajaţii instituţiei. De cele mai multe ori monitorizarea se face doar pe baza informaţiilor din presa, fără să existe dovezi palpabile! Pe acelaşi model securist, reprezentanţii băncilor refuza să acorde credite populaţiei, doar pentru că ar prezenta risc ridicat, scrie bzi.ro.

Instalat de doar câteva zile, Guvernul Ludovic Orban este plin de colaboratori ai Securităţii! La fiecare minister în parte, există un nucleu de securişti, folosiţi pentru a aduna informaţii despre angajaţii instituţiei! Serviciul Roman de Informaţii (SRI) trimite în ministere, cei mai slabi oameni însă! Dacă ar fi fost valoroşi, aceşti angajaţi folosiţi pentru „protecţie internă” ar fi avut misiuni importante, pe plan naţional! De exemplu, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, securiştii din interior sunt atât de competenţi încât toate bârfele din presa le consideră informaţii oficiale despre profilul şefilor Ministerului.

Materiale din ziare, folosite ca informaţii deja verificate

Ca să vă daţi seama cât de „competenţi” sunt aceşti securişti, gândiţi-vă că dacă într-un orăşel din provincie există un război între două publicaţii, ei folosesc materialele din ziare că pe informaţii deja verificate! Ei nici măcar nu se obosesc să verifice dacă acele informaţii sunt reale sau dacă sunt publicate din cauza unor răfuieli personale! Astfel de bârfe, apărute prin publicaţii anonime, sunt servite miniştrilor şi premierului Ludovic Orban de securiştii din interiorul Guvernului, ca şi cum ar fi pete negre în CV-urile subordonaţilor. De multe ori sunt folosite chiar postari de pe reţele de socializare pentru a pune piedica numirii unor oameni în Guvern!

De exemplu, dacă în Bucureşti, sunt mai multe ziare care scriu negativ despre un anumit om politic, indiferent dacă acele informaţii sunt adevărate sau nu, acel om nu va mai putea ajunge niciodată într-o funcţie publică. De cele mai multe ori, monitorizarea se face doar pe baza informaţiilor din presa, fără să existe dovezi palpabile!

 

Securişti plantaţi de ani de zile în aparatul guvernamental

Aceşti securişti sunt plantaţi de ani de zile în aparatul guvernamental, fiind preluaţi de fiecare ministru în parte! Indiferent de culoarea politică a premierului, de componenta Guvernului, securiştii rămân inflitrati în instituţiile statului şi se ocupă cu ce ştiu ei mai bine: aduna bârfe din ziare şi le livrează ca pe informaţii oficiale şefilor lor din ministere.
Ori astfel de bârfe nu fac de multe ori decât să înlăture oameni competenţi care ar putea ocupa funcţii importante în ministere. Până când nu va veni cineva să-i elimine pe aceşti securişti mediocri, care nu fac decât rău miniştrilor pe care-i dezinformează, vom avea angajaţi în puncte cheie din Guvern, doar oameni uşor de manipulat de Sistem.

Mai proşti decât securiştii din Guvern sunt doar şefii băncilor din România

Mai proşti decât securiştii din Guvern sunt doar şefii băncilor din România. Pe acelaşi model securist, reprezentanţii băncilor refuza să acorde credite populaţiei, doar pentru că ar prezenta risc. Cum se calculează acest risc? Exact pe modelul securist explicat mai sus!
Băncile colectează, prin intermediul securiştilor angajaţi în sistem, informaţii din spaţiul public despre solicitant şi pe baza unor articole de presă, postari pe reţele de socializare etc, calculează un grad ridicat de risc şi nu acorda creditul. De exemplu, dacă eşti persoană publică şi intri în conflict cu un coleg sau cu un adversar politici sau din mediul de business, iar acest război ajunge în paginile ziarelor, pe site-uri media, pe reţele de socializare, rişti să devii o persoană cu risc ridicat pentru bănci şi să nu mai primeşte creditul solicitat. Aceste informaţii pot fi nişte simple bârfe, nişte răutăţi, nişte răfuieli personale, de care reprezentanţii băncilor se folosesc, fără a verifica dacă există vreun adevăr, dacă există eventuale dosare penale, hotărâri definitive ale instanţelor de judecată.

Guvernul liberal colcăie de angajaţi ai SRI

În aceste condiţii, o persoană de bună credinţă, care nu este rău platnic, dar care a avut de pătimit de pe urma unor răfuieli şi vrea să ia un credit, nu-l va obţine, pentru că banca l-a încadrat la categoria „client cu risc ridicat”, pe baza unor bârfe apărute în spaţiul public. Aşa procedează băncile din România, pentru că au fost lăsate de ani de zile să acţioneze discreţionar şi după bunul lor plac, pentru a se îmbogăţi pe spatele poporului!

Bzi.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.